You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بستهبندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) مریم قربانی، ناصر صداقت، الناز میلانی، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ژن کد کننده باکتریوسین در شش سویه بومی لاکتوباسیلوس پلنتاروم ملیحه السادات غلام زاده، محمدامین حجازی، ناهید حسین زاده قراجه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید کنسانتره پروتئینی از ضایعات صدف بزرگ Megapitaria squalid و بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی آن نصراله احمدی فرد، خولیو همبرتو کوردوا مورتو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون نوشیدنی لبنی تخمیری(دوغ) حاوی پودر آب پنیر و استابیلایزر تجاری با استفاده از طرح سطح پاسخ سید محمد مشکانی، سید علی مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر شیرخشک پس چرخ بر خواص بیاتی کیک یزدی سیده معصومه پورسید، علی معتمدزادگان، جعفر محمدزاده میلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی بهاره شهیدی، مریم کلانتری، ساره بوستانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر صمغهای پکتین، زانتان،گوار و کربوکسی متیل سلولز بر پایداری حالت ابری آب هویج پاستوریزه شده مریم روشن ضمیر مشهدی، پیمان رجایی، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرآرد سیب زمینی و هیدروکلوئید زانتان بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تست سارا موحد، گلسا خلعتبری محسنی، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد ذرت-سیب زمینی بر خواص کمی و کیفی نان باگت مجتبی هادیان، مهدی قیافه داودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نانورس روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ممانعتکنندگی فیلمهای بیوپلیمر کفیران سید سعید حسینی، فرامرز خدائیان، سهیلا اسمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
توصیف کنتیک قهوه ای شدن آنزیمی برش های تازه سیب گلاب با استفاده از روش های مختلف آنالیز تصاویر دیجیتال محمّد رضا صلاحی، آرش قیطران پور، محبت محبی، محمّد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کمچرب حسین جوینده، حمیده نامور، مهرداد نیاکوثری، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر توانهای مختلف خشک کن ریز موج بر کیفیت و کمیت اسانس مرزه بختیاری بهرام حسین زاده سامانی، زهرا لری گویینی، شیدا فصیح زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید نان لواش به روش مخمر- نمک و تعیین ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آن سارا موحد، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سرخ کردن بر بافت و رنگ سوسیس پری بیوتیک تولید شده با استفاده از بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم رقیه امینی سرتشنیزی، هدایت حسینی، زهره امیری، رزیتا کمیلی، ماهرو عظیمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین برخی خواص فیزیکوشیمیایی و زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان شادی بصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی باکتری های تولید کننده آنزیم لیپاز از چربی شیر گاو و بهینه سازی اثر متغیرهای تاثیر گذار بر تولید آنزیم لیپاز در تخمیر غوطه وری فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، سمیرا مرادی، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی و حسی شیرآجیلی پاستوریزه درطول دوره نگهداری زهرا سلیمان بیگی، رضوان پور احمد، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندامهای هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتریهای عامل فساد و مسمومیت اعظم مهربان، محمدرضا عدالتیان دوم، محمد حسین حداد خداپرست، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید پودر خرما (Phoenix dactylifera) با خشک کن پاششی و بهینه سازی رنگ آن به روش سطح پاسخ مریم ملکی، محمد حسین حداد خداپرست، سید محمد مشکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریتهی سیاه سردشت فاطمه ریاضی، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی، مریم خانی، سپیده پوروطن دوست
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ زانتان و ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پروسس نعیمه عابدینی، علی نصیرپور، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آبپنیر حاوی نیسین روی ماندگاری پنیر سفید آب نمکی الناز قره محمدلو، عباس جلیل زاده، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خشک کردن برگههای توت فرنگی با استفاده از آبگیری اسمزی شهین شرافتخواه آذری، بهرام فتحی آچاچلوئی، کاظم علیرضالو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر شرایط فرآیند بر میزان آبگیری ورقههای نارنج معصومه علیزاده شهریور، حجت کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن مقادیر مختلف کنسانتره نارنج، شهد خرما و شهد توت بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی نارنج زینب رفتنی امیری، مریم اثنی عشری، رضا فرهمندفر
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی در نوشیدنی پرتقالی تهیهشده از پرمیت هیدرولیزشده آزیتا نعمتی، محمد علیزاده، زهرا قاسم پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود خواص فیزیکی و مکانیکی فیلمهای آلژینات سدیم با استفاده از نانوذرات رس مهدی آل بوفتیله، مسعود رضائی، هدایت حسینی، مهدی عبدالهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگیهای آرد، خمیر و نان بربری معصومه احمدی بلوطکی، بهزاد ناصحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر پودر گیاه سیر وحشی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست همزده نجمه صفری، محمد فاضل، مهشید جهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)