ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 65 - ( 1396 )
تعیین مقدار عناصر آهن، روی و مس در آرد غنی شده مصرفی در شهرستان اهواز
ص. 1-7
روح الله شیرعلی پور
،
علیرضا جهانگیری
،
محمدرضا باغ دزفولی
چکیده
(4778 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4113 دریافت)
مدلسازی تجربی چروکیدگی در خشککردن انگور پیشتیمارشده با فراصوت و کربوکسیمتیلسلولز
ص. 9-23
منور طهماسبی پور
،
جلال دهقان نیا
،
سیدصادق سیدلو هریس
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(4057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1780 دریافت)
مدل سازی برخی ویژگیهای مغز بادام در خشککن پیوسته نیمهصنعتی
ص. 25-37
میثم صفری
،
رضا امیری چایجان
،
بهنام علائی
چکیده
(3838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1605 دریافت)
بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو
ص. 39-49
سیده نرگس مظلومی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
مهران اعلمی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(4702 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1858 دریافت)
بررسی تاثیر شرایط استخراج بر میزان ترکیبات فنولی و خاصیت ضدمیکروبی عصاره پوست انار
ص. 51-62
پریا رهنمون
،
محبوبه سرابی جماب
،
مجید جوانمرد داخلی
،
آرام بستان
چکیده
(4799 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2152 دریافت)
بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و کازئینات سدیم بر بازیابی شبکه گلوتنی تخریب شده در آرد گندم سن زده
ص. 63-72
هادی بابائی امینلوئی
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(4755 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2017 دریافت)
بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnusaffinis)
ص. 73-84
سید علی جعفرپور
،
امیر آقای بابایی
،
مسعود رضایی
چکیده
(4167 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1932 دریافت)
بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ عکس العمل سطح
ص. 96-85
مهدیه قمری
،
فریده طباطبایی یزدی
،
ایران عالم زاده
،
منوچهر وثوقی
،
مهدی وریدی
،
هانیه صفری
چکیده
(4352 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1861 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بهارنارنج (Citrus aurantium)در مقایسه با TBHQ در روغن ذرت تیمار شده با اشعه فرابنفش
ص. 97-104
سید محمد باقر هاشمی
،
جواد صفری
،
بهروز صادقی
،
مسلم غفوری
چکیده
(3468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2003 دریافت)
بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی
ص. 117-128
مرتضی کاشانی نژاد
،
سید محمد علی رضوی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(3153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1686 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف خشککردن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران
ص. 129-138
زهرا آقائی
،
سید مهدی جعفری
،
محمد قربانی
،
خدایار همتی
چکیده
(3359 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3654 دریافت)
استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو
ص. 139-148
علیرضا عالیشاهی
،
سید مهدی اجاق
،
بهاره شعبانپور
،
سجاد ایزدی
چکیده
(3588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1930 دریافت)
تأثیر غلظتهای مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگیهای نانو امولسیون اسانس آویشن در آب
ص. 149-160
مینا میری
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
،
مسعود نجف نجفی
چکیده
(3449 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1966 دریافت)
بررسی اثر شرایط فرایند پاستوریزاسیون و نمک بر ویژگی های امولسیونکنندگی زرده تخممرغ مایع
ص. 161-171
بهنوش شب کوهی کاکش
،
کوشان نایب زاده
،
محمدامین محمدی فر
چکیده
(3129 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3105 دریافت)
بررسی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی (Lallemant Royleana) بر خواص فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر سفید کم چرب ایرانی
ص. 173-183
مسعود نجف نجفی
،
بنت الهدی رحمانی کندری
چکیده
(3438 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2370 دریافت)
بهینهسازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه
ص. 185-197
رضا امیر خمیریان
،
حسین جوینده
،
جواد حصاری
،
حسن برزگر
چکیده
(3948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2410 دریافت)
بهینهسازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شدهی سویا به روش سطح پاسخ
ص. 199-207
مائده اعتمادی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
محمد قربانی
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(3062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1475 دریافت)
بررسی تاثیر استویا و ایزومالت به عنوان جایگزین شکر بر خواص کیفی و حسی آبنبات میوه ای
ص. 209-225
منیره صدفی
،
بیژن خورشیدپور
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(4322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1628 دریافت)
ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراوردههای جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون
ص. 227-237
حامد حسینی
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(2853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1432 دریافت)
تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)
ص. 239-248
فیروزه بذرافکن
،
سهیلا زرین قلمی
،
علی گنجلو
چکیده
(2702 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1480 دریافت)
تاثیر عصاره چای سبز روی برخی ویژگیهای کیفی و زمان ماندگاری گوشت در طول نگهداری
ص. 249-259
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
عبدالرحمان اسدی
،
کاظم علیرضالو
،
حسین عبدی بنمار
چکیده
(3601 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1681 دریافت)
غنیسازی کیک با پودر دانهی خرفه و اثر آن بر میزان امگا-3 و خواص حسی محصول نهایی
ص. 261-270
مهرناز حسامی
،
مرضیه بلندی
چکیده
(2751 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2761 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن پودر دانهی تاجخروس (Amaranthus cruentus)، بر ویژگیهای کیفی ماست چکیده
ص. 271-284
محبوبه حیدری
،
مهشید جهادی
،
محمد فاضل
،
نفیسه قاسمی پرو
چکیده
(3262 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2398 دریافت)
مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگیهای بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 285-299
مهران نوری
،
بهزاد ناصحی
،
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(3062 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2326 دریافت)
بررسی تاثیرآنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
ص. 301-309
مونا روشن
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(3158 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2483 دریافت)
جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
ص. 311-322
نفیسه دعوتی
،
سعید زیبائی
چکیده
(3935 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2723 دریافت)
کاربرد برخی نمکهای معدنی و باکتری Bacillus subtilis برای کاهش پوسیدگی سبز پرتقال ناشی از قارچ Penicillium digitatum در شرایط انباری
ص. 323-334
سیاوش ترابی
،
مسعود احمدزاده
،
سلیمان قاسمی
چکیده
(2962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1360 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو
ص. 335-342
سیده پریا سمائی
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
سید مهدی جعفری
چکیده
(3459 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4997 دریافت)
بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت بهروش حلال متلاطم
ص. 343-353
ماندانا بی مکر
،
علی گنجلو
،
سهیلا زرین قلمی
،
الهام انصاریان
چکیده
(3220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2230 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS