ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 10، شماره 40 - ( 1392 )
جداسازی و تعیین برخی ویژگیهای شیمیایی و کاربردی بخشهای محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)
ص. 10-1
چکیده
(5126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5536 دریافت)
اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)
ص. 20-11
چکیده
(4244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2922 دریافت)
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین
ص. 26-21
چکیده
(4300 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2536 دریافت)
تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک
ص. 36-27
چکیده
(5209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6902 دریافت)
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان
ص. 45-37
چکیده
(4609 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3301 دریافت)
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگیهای کمی و کیفی نان بربری
ص. 55-47
چکیده
(4376 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3731 دریافت)
بررسی پایداری ویژگی های شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بی چربی حاوی شیر بافت دار در دوره نگهداری
ص. 57-66
چکیده
(4856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4746 دریافت)
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه
ص. 79-69
چکیده
(4082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3953 دریافت)
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا
ص. 91-81
چکیده
(4106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2184 دریافت)
جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه
ص. 101-93
چکیده
(4023 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3460 دریافت)
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ
ص. 116-103
چکیده
(4574 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2140 دریافت)
بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن
ص. 128-117
چکیده
(4661 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2246 دریافت)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور
ص. 137-129
چکیده
(8802 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11667 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 130