ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63 - ( 1396 )
بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
ص. 14-1
نسا غیبی
،
زینب رفتنی امیری
،
محمدرضا کسائی
چکیده
(5336 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1882 دریافت)
بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپورنقرهای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
ص. 28-15
آزاده لیراوی
،
لاله رومیانی
،
علی فضل آرا
چکیده
(5115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1661 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
ص. 40-29
معصومه مهربان سنگ آتش
،
پریوش مشتاقی
،
مژده صراف
چکیده
(6946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2178 دریافت)
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
ص. 50-41
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
بی بی صدیقه فضلی بزاز
،
محمد رضا عدالتیان
،
احمد رضا بهرامی
چکیده
(7568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2168 دریافت)
اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
ص. 62-51
ندا چنانی صالح
،
سید امیر حسین گلی
،
جواد کرامت
،
لاله مهدی پور
،
مریم حقیقی
چکیده
(7111 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1939 دریافت)
بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
ص. 72-63
یدالله ترکاشوند
چکیده
(4104 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1372 دریافت)
تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
ص. 81-73
محمدیار حسینی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(7474 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8115 دریافت)
تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
ص. 90-83
جعفر محمدزاده میلانی
،
لیلا نصرالله نتاج
،
حامی کابوسی
،
گیسو ملکی
چکیده
(6189 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2979 دریافت)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 104-91
حدیث رستم آبادی
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
چکیده
(4809 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3441 دریافت)
ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
ص. 117-107
عادله محمدی
،
سعیده عربشاهی دلویی
چکیده
(6487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2123 دریافت)
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
ص. 128-119
آرپا خچومیان
،
راضیه نیازمند
چکیده
(5013 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2183 دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
ص. 129-141
فاطمه سادات سادات مصطفوی
،
رسول کدخدایی
،
بهاره عمادزاده
،
آرش کوچکی
چکیده
(5273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2570 دریافت)
تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
ص. 143-154
الهام عطار
،
سارا موحد
،
مهناز مظاهری اسدی
چکیده
(5355 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5489 دریافت)
تأثیر فرکانسهای تلفیقی و ترکیبهای زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخکردن قطعات سیبزمینی
ص. 169-155
سمیرا محمد علی نژاد
،
جلال دهقان نیا
،
سیدحسین جلالی
چکیده
(3277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2231 دریافت)
استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگههای چغندرقرمز
ص. 178-171
جواد اسدی
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(3623 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2169 دریافت)
بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
ص. 186-179
شیما آزاده دل
،
پریچهر حناچی
،
عذرا صبورا
چکیده
(4080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9335 دریافت)
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
ص. 187-197
فایق مولودی
،
پیمان قجربیگی
،
اشرف حاج حسینی بابایی
،
اصغر محمدپور اصل
چکیده
(9203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2685 دریافت)
تاثیر فراصوت بر استخراج پلیساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
ص. 199-208
مریم جلیلی صفریان
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(2264 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1133 دریافت)
بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
ص. 209-220
سمیرا بیک زاده
،
هادی پیغمبردوست
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
عزیز همایونی راد
چکیده
(2583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1482 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کفپوشی
ص. 221-230
فخری شهیدی
،
مهدی وریدی
،
محبت محبی
،
صفیه خلیلیان
،
محمد خلیلیان
چکیده
(2645 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1190 دریافت)
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
ص. 231-241
لاله مهریار
،
محسن اسمعیلی
،
مهدی مهدی
،
فریبا زینالی
،
روحالله صادقی
چکیده
(2292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1186 دریافت)
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
ص. 243-249
مصطفی کرمی
چکیده
(2409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1108 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانهی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دیاکسیدکربن
ص. 251-263
عاطفه مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
الهام آلحسینی
،
الیا شاهکوهمحلی
،
علی آلحسینی
،
الهام اسدپور
چکیده
(2388 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1259 دریافت)
پیشبینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 265-276
مهدی جهانگیری صالح
،
سید رضا حسن بیگی
،
محمد ابونجمی
،
محمود لطفی
چکیده
(2521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1317 دریافت)
جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
ص. 277-288
کامبیز جهان بین
،
معصومه بیگی
چکیده
(3093 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1558 دریافت)
مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
ص. 289-302
زهرا نظری
،
ناصر صداقت
،
آرش کوچکی
چکیده
(2786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1321 دریافت)
بررسی حضور ژن مقاومت به متیسیلین (mecA) در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
ص. 303-313
علی فضل آرا
،
داریوش غریبی
،
مسعود قربانپور
،
سمیه نوروزی بلداجی
چکیده
(2327 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1241 دریافت)
بررسی تطبیقی اصالت فراوردههای گوشتی در سه جامعهی آماری اصفهان، تبریز و تهران
ص. 315-323
مهسا علی کرد
،
جواد کرامت
،
حسن ممتاز
،
عزیز همایونی راد
چکیده
(2103 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1188 دریافت)
بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربیها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
ص. 325-336
ژیلا قاسمی
،
پیمان مهستی
،
سکینه نوری سعیدلو
،
آوات قاسمی
،
سیده لیلا نصیری
،
پروین آیرملو
چکیده
(3205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1301 دریافت)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
ص. 337-349
سارا مظفریان
،
صاحبعلی منافی
چکیده
(2398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1195 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 339