ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63 - ( 1396 )
بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
ص. 14-1
نسا غیبی
،
زینب رفتنی امیری
*
،
محمدرضا کسائی
چکیده
(6869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2709 دریافت)
بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپورنقرهای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
ص. 28-15
آزاده لیراوی
،
لاله رومیانی
*
،
علی فضل آرا
چکیده
(6628 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3635 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
ص. 40-29
معصومه مهربان سنگ آتش
،
پریوش مشتاقی
،
مژده صراف
*
چکیده
(8758 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3491 دریافت)
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
ص. 50-41
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
*
،
بی بی صدیقه فضلی بزاز
،
محمد رضا عدالتیان
،
احمد رضا بهرامی
چکیده
(9547 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5259 دریافت)
اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
ص. 62-51
ندا چنانی صالح
،
سید امیر حسین گلی
*
،
جواد کرامت
،
لاله مهدی پور
،
مریم حقیقی
چکیده
(8892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3287 دریافت)
بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
ص. 72-63
یدالله ترکاشوند
*
چکیده
(5435 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2180 دریافت)
تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
ص. 81-73
محمدیار حسینی
*
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(9706 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12342 دریافت)
تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
ص. 90-83
جعفر محمدزاده میلانی
،
لیلا نصرالله نتاج
،
حامی کابوسی
،
گیسو ملکی
*
چکیده
(7986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6247 دریافت)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 104-91
حدیث رستم آبادی
،
حسین جوینده
*
،
محمد حجتی
چکیده
(6126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4345 دریافت)
ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
ص. 117-107
عادله محمدی
،
سعیده عربشاهی دلویی
*
چکیده
(8878 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3564 دریافت)
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
ص. 128-119
آرپا خچومیان
،
راضیه نیازمند
*
چکیده
(6927 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5714 دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
ص. 129-141
فاطمه سادات سادات مصطفوی
*
،
رسول کدخدایی
،
بهاره عمادزاده
،
آرش کوچکی
چکیده
(7400 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5855 دریافت)
تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
ص. 143-154
الهام عطار
،
سارا موحد
*
،
مهناز مظاهری اسدی
چکیده
(7437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9592 دریافت)
تأثیر فرکانسهای تلفیقی و ترکیبهای زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخکردن قطعات سیبزمینی
ص. 169-155
سمیرا محمد علی نژاد
،
جلال دهقان نیا
*
،
سیدحسین جلالی
چکیده
(5082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5532 دریافت)
استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگههای چغندرقرمز
ص. 178-171
جواد اسدی
*
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(5460 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5432 دریافت)
بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
ص. 186-179
شیما آزاده دل
،
پریچهر حناچی
*
،
عذرا صبورا
چکیده
(6205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(15846 دریافت)
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
ص. 187-197
فایق مولودی
،
پیمان قجربیگی
*
،
اشرف حاج حسینی بابایی
،
اصغر محمدپور اصل
چکیده
(11097 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6000 دریافت)
تاثیر فراصوت بر استخراج پلیساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
ص. 199-208
مریم جلیلی صفریان
،
علی گنجلو
*
،
ماندانا بی مکر
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(3395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1922 دریافت)
بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
ص. 209-220
سمیرا بیک زاده
،
هادی پیغمبردوست
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
عزیز همایونی راد
*
چکیده
(3826 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2341 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کفپوشی
ص. 221-230
فخری شهیدی
*
،
مهدی وریدی
،
محبت محبی
،
صفیه خلیلیان
،
محمد خلیلیان
چکیده
(4079 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2007 دریافت)
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
ص. 231-241
لاله مهریار
،
محسن اسمعیلی
*
،
مهدی مهدی
،
فریبا زینالی
،
روحالله صادقی
چکیده
(3551 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1917 دریافت)
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
ص. 243-249
مصطفی کرمی
*
چکیده
(3712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1857 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانهی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دیاکسیدکربن
ص. 251-263
عاطفه مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
*
،
الهام آلحسینی
،
الیا شاهکوهمحلی
،
علی آلحسینی
،
الهام اسدپور
چکیده
(3572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2050 دریافت)
پیشبینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 265-276
مهدی جهانگیری صالح
،
سید رضا حسن بیگی
*
،
محمد ابونجمی
،
محمود لطفی
چکیده
(3765 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2104 دریافت)
جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
ص. 277-288
کامبیز جهان بین
*
،
معصومه بیگی
چکیده
(4508 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2382 دریافت)
مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
ص. 289-302
زهرا نظری
،
ناصر صداقت
*
،
آرش کوچکی
چکیده
(4106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2119 دریافت)
بررسی حضور ژن مقاومت به متیسیلین (mecA) در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
ص. 303-313
علی فضل آرا
*
،
داریوش غریبی
،
مسعود قربانپور
،
سمیه نوروزی بلداجی
چکیده
(3582 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2032 دریافت)
بررسی تطبیقی اصالت فراوردههای گوشتی در سه جامعهی آماری اصفهان، تبریز و تهران
ص. 315-323
مهسا علی کرد
،
جواد کرامت
،
حسن ممتاز
،
عزیز همایونی راد
*
چکیده
(3374 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1936 دریافت)
بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربیها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
ص. 325-336
ژیلا قاسمی
،
پیمان مهستی
،
سکینه نوری سعیدلو
*
،
آوات قاسمی
،
سیده لیلا نصیری
،
پروین آیرملو
چکیده
(4458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2095 دریافت)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
ص. 337-349
سارا مظفریان
،
صاحبعلی منافی
*
چکیده
(3795 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1991 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS