ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 63 - ( 1396 )
بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
ص. 14-1
نسا غیبی
،
زینب رفتنی امیری
،
محمدرضا کسائی
چکیده
(6113 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2278 دریافت)
بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپورنقرهای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
ص. 28-15
آزاده لیراوی
،
لاله رومیانی
،
علی فضل آرا
چکیده
(5909 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2577 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
ص. 40-29
معصومه مهربان سنگ آتش
،
پریوش مشتاقی
،
مژده صراف
چکیده
(7887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2854 دریافت)
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
ص. 50-41
رضا حاجی محمدی فریمانی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
بی بی صدیقه فضلی بزاز
،
محمد رضا عدالتیان
،
احمد رضا بهرامی
چکیده
(8532 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3717 دریافت)
اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
ص. 62-51
ندا چنانی صالح
،
سید امیر حسین گلی
،
جواد کرامت
،
لاله مهدی پور
،
مریم حقیقی
چکیده
(8006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2584 دریافت)
بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
ص. 72-63
یدالله ترکاشوند
چکیده
(4773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1791 دریافت)
تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
ص. 81-73
محمدیار حسینی
،
محمود رضازاد باری
،
محمد علیزاده
چکیده
(8566 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10309 دریافت)
تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
ص. 90-83
جعفر محمدزاده میلانی
،
لیلا نصرالله نتاج
،
حامی کابوسی
،
گیسو ملکی
چکیده
(7078 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4447 دریافت)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 104-91
حدیث رستم آبادی
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
چکیده
(5448 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3886 دریافت)
ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
ص. 117-107
عادله محمدی
،
سعیده عربشاهی دلویی
چکیده
(7797 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2841 دریافت)
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
ص. 128-119
آرپا خچومیان
،
راضیه نیازمند
چکیده
(5994 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3877 دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
ص. 129-141
فاطمه سادات سادات مصطفوی
،
رسول کدخدایی
،
بهاره عمادزاده
،
آرش کوچکی
چکیده
(6393 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4144 دریافت)
تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
ص. 143-154
الهام عطار
،
سارا موحد
،
مهناز مظاهری اسدی
چکیده
(6383 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7645 دریافت)
تأثیر فرکانسهای تلفیقی و ترکیبهای زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخکردن قطعات سیبزمینی
ص. 169-155
سمیرا محمد علی نژاد
،
جلال دهقان نیا
،
سیدحسین جلالی
چکیده
(4173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3799 دریافت)
استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگههای چغندرقرمز
ص. 178-171
جواد اسدی
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(4563 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3681 دریافت)
بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
ص. 186-179
شیما آزاده دل
،
پریچهر حناچی
،
عذرا صبورا
چکیده
(5059 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12753 دریافت)
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
ص. 187-197
فایق مولودی
،
پیمان قجربیگی
،
اشرف حاج حسینی بابایی
،
اصغر محمدپور اصل
چکیده
(10142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4274 دریافت)
تاثیر فراصوت بر استخراج پلیساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
ص. 199-208
مریم جلیلی صفریان
،
علی گنجلو
،
ماندانا بی مکر
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(2836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1518 دریافت)
بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
ص. 209-220
سمیرا بیک زاده
،
هادی پیغمبردوست
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
عزیز همایونی راد
چکیده
(3195 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1821 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کفپوشی
ص. 221-230
فخری شهیدی
،
مهدی وریدی
،
محبت محبی
،
صفیه خلیلیان
،
محمد خلیلیان
چکیده
(3354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1591 دریافت)
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
ص. 231-241
لاله مهریار
،
محسن اسمعیلی
،
مهدی مهدی
،
فریبا زینالی
،
روحالله صادقی
چکیده
(2907 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1545 دریافت)
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
ص. 243-249
مصطفی کرمی
چکیده
(3086 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1465 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانهی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دیاکسیدکربن
ص. 251-263
عاطفه مقصودلو
،
سید مهدی جعفری
،
الهام آلحسینی
،
الیا شاهکوهمحلی
،
علی آلحسینی
،
الهام اسدپور
چکیده
(3007 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1626 دریافت)
پیشبینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 265-276
مهدی جهانگیری صالح
،
سید رضا حسن بیگی
،
محمد ابونجمی
،
محمود لطفی
چکیده
(3142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1718 دریافت)
جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
ص. 277-288
کامبیز جهان بین
،
معصومه بیگی
چکیده
(3859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1961 دریافت)
مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
ص. 289-302
زهرا نظری
،
ناصر صداقت
،
آرش کوچکی
چکیده
(3416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1729 دریافت)
بررسی حضور ژن مقاومت به متیسیلین (mecA) در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
ص. 303-313
علی فضل آرا
،
داریوش غریبی
،
مسعود قربانپور
،
سمیه نوروزی بلداجی
چکیده
(2972 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1624 دریافت)
بررسی تطبیقی اصالت فراوردههای گوشتی در سه جامعهی آماری اصفهان، تبریز و تهران
ص. 315-323
مهسا علی کرد
،
جواد کرامت
،
حسن ممتاز
،
عزیز همایونی راد
چکیده
(2739 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1551 دریافت)
بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربیها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
ص. 325-336
ژیلا قاسمی
،
پیمان مهستی
،
سکینه نوری سعیدلو
،
آوات قاسمی
،
سیده لیلا نصیری
،
پروین آیرملو
چکیده
(3819 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1672 دریافت)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
ص. 337-349
سارا مظفریان
،
صاحبعلی منافی
چکیده
(3134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1572 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS