You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی نسا غیبی، زینب رفتنی امیری
*، محمدرضا کسائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپورنقرهای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال آزاده لیراوی، لاله رومیانی
*، علی فضل آرا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ معصومه مهربان سنگ آتش، پریوش مشتاقی، مژده صراف
*چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی رضا حاجی محمدی فریمانی، محمد باقر حبیبی نجفی
*، بی بی صدیقه فضلی بزاز، محمد رضا عدالتیان، احمد رضا بهرامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum) ندا چنانی صالح، سید امیر حسین گلی
*، جواد کرامت، لاله مهدی پور، مریم حقیقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی یدالله ترکاشوند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی محمدیار حسینی
*، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی جعفر محمدزاده میلانی، لیلا نصرالله نتاج، حامی کابوسی، گیسو ملکی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کمچرب حاوی جایگزینهای چربی با استفاده از روش سطح پاسخ حدیث رستم آبادی، حسین جوینده
*، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) عادله محمدی، سعیده عربشاهی دلویی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگیهای شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور آرپا خچومیان، راضیه نیازمند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب فاطمه سادات سادات مصطفوی
*، رسول کدخدایی، بهاره عمادزاده، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG الهام عطار، سارا موحد
*، مهناز مظاهری اسدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فرکانسهای تلفیقی و ترکیبهای زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخکردن قطعات سیبزمینی سمیرا محمد علی نژاد، جلال دهقان نیا
*، سیدحسین جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگههای چغندرقرمز جواد اسدی
*، مهدی قیافه داودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L)) شیما آزاده دل، پریچهر حناچی
*، عذرا صبورا
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی فایق مولودی، پیمان قجربیگی
*، اشرف حاج حسینی بابایی، اصغر محمدپور اصل
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فراصوت بر استخراج پلیساکاریدها از غلاف نخود فرنگی مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو
*، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی سمیرا بیک زاده، هادی پیغمبردوست، محمد اصغری جعفرآبادی، عزیز همایونی راد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کفپوشی فخری شهیدی
*، مهدی وریدی، محبت محبی، صفیه خلیلیان، محمد خلیلیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج لاله مهریار، محسن اسمعیلی
*، مهدی مهدی، فریبا زینالی، روحالله صادقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود مصطفی کرمی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانهی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دیاکسیدکربن عاطفه مقصودلو، سید مهدی جعفری
*، الهام آلحسینی، الیا شاهکوهمحلی، علی آلحسینی، الهام اسدپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی مهدی جهانگیری صالح، سید رضا حسن بیگی
*، محمد ابونجمی، محمود لطفی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus) کامبیز جهان بین
*، معصومه بیگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM) زهرا نظری، ناصر صداقت
*، آرش کوچکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی حضور ژن مقاومت به متیسیلین (mecA) در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی علی فضل آرا
*، داریوش غریبی، مسعود قربانپور، سمیه نوروزی بلداجی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تطبیقی اصالت فراوردههای گوشتی در سه جامعهی آماری اصفهان، تبریز و تهران مهسا علی کرد، جواد کرامت، حسن ممتاز، عزیز همایونی راد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربیها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو ژیلا قاسمی، پیمان مهستی، سکینه نوری سعیدلو
*، آوات قاسمی، سیده لیلا نصیری، پروین آیرملو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی سارا مظفریان، صاحبعلی منافی
*چکیده -
متن کامل (PDF)