You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثر استویا و اینولین بر روی ساختار، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی رژیمی
نسا غیبی، زینب رفتنی امیری *، محمدرضا کسائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شاخص های شیمیایی، حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور‌نقره‌ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
آزاده لیراوی، لاله رومیانی *، علی فضل آرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده براساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ
معصومه مهربان سنگ آتش، پریوش مشتاقی، مژده صراف *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی
رضا حاجی محمدی فریمانی، محمد باقر حبیبی نجفی *، بی بی صدیقه فضلی بزاز، محمد رضا عدالتیان، احمد رضا بهرامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مراحل آماده سازی، انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک، اسید آسکوربیک، فعالیت ضداکسایشی، بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)
ندا چنانی صالح، سید امیر حسین گلی *، جواد کرامت، لاله مهدی پور، مریم حقیقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان تولید نوعی گستردنی از روغن سویا و شیر لاکتیکی
یدالله ترکاشوند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید آبمیوه سین بیوتیک: بررسی تاثیر pH، بریکس، اندیس فرمالین و رئولوژی
محمدیار حسینی *، محمود رضازاد باری، محمد علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی
جعفر محمدزاده میلانی، لیلا نصرالله نتاج، حامی کابوسی، گیسو ملکی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رنگ پنیر سفید ایرانی فراپالوده کم‌چرب حاوی جایگزین‌های چربی با استفاده از روش سطح پاسخ
حدیث رستم آبادی، حسین جوینده *، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ترکیبات موثره و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
عادله محمدی، سعیده عربشاهی دلویی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر جایگزینی قند اینورت با ساکارز بر میزان آکریل آمید و سایر ویژگی‌های شیمیایی بیسکویت مادر و پتی بور
آرپا خچومیان، راضیه نیازمند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب
فاطمه سادات سادات مصطفوی *، رسول کدخدایی، بهاره عمادزاده، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم V299 و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG
الهام عطار، سارا موحد *، مهناز مظاهری اسدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر فرکانس‌های تلفیقی و ترکیب‌های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ‌کردن قطعات سیب‌زمینی
سمیرا محمد علی نژاد، جلال دهقان نیا *، سیدحسین جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از فناوری خشک کردن و انجماد (دهیدروفروزن) در افزایش ماندگاری برگه‏های چغندرقرمز
جواد اسدی *، مهدی قیافه داودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان آنتوسیانین و تانن های محلول و نامحلول در دو رقم پسته Pistacia vera L))
شیما آزاده دل، پریچهر حناچی *، عذرا صبورا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی
فایق مولودی، پیمان قجربیگی *، اشرف حاج حسینی بابایی، اصغر محمدپور اصل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی
مریم جلیلی صفریان، علی گنجلو *، ماندانا بی مکر، سهیلا زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن موسیلاژ قدومه شیرازی بر ویژگیهای فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی
سمیرا بیک زاده، هادی پیغمبردوست، محمد اصغری جعفرآبادی، عزیز همایونی راد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف‌پوشی
فخری شهیدی *، مهدی وریدی، محبت محبی، صفیه خلیلیان، محمد خلیلیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج
لاله مهریار، محسن اسمعیلی *، مهدی مهدی، فریبا زینالی، روح‌الله صادقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن صمغ های پکتین،AMD و لوبیای لوکاست بر میزان پایداری و درجه کدری دوغ طعم دار شده با دود
مصطفی کرمی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی دانه‌ی گندم تحت تأثیر دما و غلظت متفاوت گازهای اکسیژن، ازت و دی‌اکسیدکربن
عاطفه مقصودلو، سید‌ مهدی جعفری *، الهام آل‌حسینی، الیا شاهکوه‌محلی، علی آل‌حسینی، الهام اسدپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی پاسخ آکوستیک، شاخص تردی و سفتی میوه خیار با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی
مهدی جهانگیری صالح، سید رضا حسن بیگی *، محمد ابونجمی، محمود لطفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی ساختار گلوکومانان موجود در ریشه گیاه سریش ایرانی (Eremurus persicus)
کامبیز جهان بین *، معصومه بیگی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدلسازی و بهینه یابی خصوصیات بافتی و فیزیکوشیمیایی کیک کم کالری پخته شده به روش مایکروویو با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (RSM)
زهرا نظری، ناصر صداقت *، آرش کوچکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی حضور ژن مقاومت به متی‌سیلین (mecA) در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس با منشأ مواد غذایی
علی فضل آرا *، داریوش غریبی، مسعود قربانپور، سمیه نوروزی بلداجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تطبیقی اصالت فراورده‌های گوشتی در سه جامعه‌ی آماری اصفهان، تبریز و تهران
مهسا علی کرد، جواد کرامت، حسن ممتاز، عزیز همایونی راد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره رزماری بر ممانعت از اکسیداسیون چربی‌ها و رشد باکتری استافیلوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده گاو
ژیلا قاسمی، پیمان مهستی، سکینه نوری سعیدلو *، آوات قاسمی، سیده لیلا نصیری، پروین آیرملو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و ارزیابی بایو نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته سیب زمینی/ نانو خاک رس/اسانس نعناع فلفلی
سارا مظفریان، صاحبعلی منافی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue