ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 62 - ( 1396 )
مدلسازی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با فراصوت و خشککردن طی فرآیند سرخکردن عمیق
ص. 1-15
عنایتالله نقوی
،
جلال دهقان نیا
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(5430 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2103 دریافت)
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
ص. 17-29
محمدمهدی سیدآبادی
،
سارا آقاجان زاده سورکی
،
مهدی کاشانینژاد
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(8468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2921 دریافت)
اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو
ص. 31-45
بهاره شعبانپور
،
معظمه کردجزی
،
خاطره نظری
،
مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده
(8702 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2737 دریافت)
تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی
ص. 47-56
راحله نژاد رزمجوی اخگر
،
جواد حصاری
،
صدیف آزاد مرد دمیرچی
چکیده
(7980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3891 دریافت)
بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ
ص. 57-65
مجتبی امیری پور
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
محبّت محبّی
،
باقر عمادی
چکیده
(7788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4725 دریافت)
شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترشهای بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار
ص. 67-75
محمد جواد اکبریان میمند
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهران اعلمی
چکیده
(5333 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1750 دریافت)
بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته
ص. 77-87
تکتم محمدی مقدم
،
سید محمد علی رضوی
،
مسعود تقی زاده
،
آمنه سازگارنیا
چکیده
(4304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1923 دریافت)
بهینهیابی فرآیند تولید داهی سینبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 89-103
تهمینه نیکبخت کشکولی
،
حسین جوینده
،
سعید تهموزی دیدهبان
،
وحید سماواتی
چکیده
(6992 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2626 دریافت)
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
ص. 114-105
چکیده
(6458 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5400 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانهی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
ص. 115-122
مهدی قیافه داودی
،
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
،
فریبا نقی پور
چکیده
(3106 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5131 دریافت)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید
ص. 123-133
متین سلیمانی فر
،
راضیه نیازمند
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(6468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3597 دریافت)
اثر جوانهزنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیهای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش
ص. 135-145
عاطفه شیروانی
،
محمد شاهدی
،
سید امیرحسین گلی
چکیده
(5463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4033 دریافت)
اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونههای بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن
ص. 147-154
صفیه خلیلیان
،
امان محمد ضیائی فر
،
علی اصغری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
محبت محبی
چکیده
(4828 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3696 دریافت)
بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی
ص. 155-165
مریم السادات میرباقری
،
ایرج نحوی
،
داوود بی ریا
چکیده
(4281 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3615 دریافت)
بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما
ص. 167-180
سپیده خراسانی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(4403 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4636 دریافت)
ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)
ص. 189-181
جعفر محمدزاده میلانی
،
شیوا خیری
،
رویا باقری
،
گیسو ملکی
چکیده
(4772 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4692 دریافت)
اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین بر ویژگیهای فیزیکی بستنی کمچرب وانیلی
ص. 191-200
سمانه فرجی کفشگری
،
مهران اعلمی
،
مرتضی خمیری
،
علی معتمدزادگان
چکیده
(4550 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3772 دریافت)
تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرینکننده طبیعی عسل
ص. 201-214
علی ایزدی کندازی
،
سهیلا زرین قلمی
،
علی گنجلو
چکیده
(3955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1959 دریافت)
اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر
ص. 215-225
زهرا فرقانی
،
محمود امینلاری
،
محمد هادی اسکندری
،
سید شهرام شکرفروش
چکیده
(2993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3722 دریافت)
بهبود ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز
ص. 227-239
عاطفه نجاتی ساربان
،
هما بقایی
چکیده
(3043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1571 دریافت)
ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی
ص. 241-248
محمدرضا داورپناه
،
هادی کوهساری
چکیده
(3695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2784 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر
ص. 149-259
محسن ضیایی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سمیرا تیزچنگ
،
بابک قنبرزاده
،
حامد همیشه کار
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(3301 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1960 دریافت)
تولید ناگت ماهی کمچرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان
ص. 261-269
سجاد ایزدی
،
بهاره شعبانپور
،
سید مهدی اجاق
،
مجتبی پوریا
چکیده
(3145 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1838 دریافت)
ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتیاکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)
ص. 271-282
ساسان قره نقده
،
حمیدرضا صمدلوئی
،
محمود صوتی خیابانی
،
حامد همیشه کار
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(4565 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2411 دریافت)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان
ص. 283-289
عاطفه باقری
،
هادی کوهساری
،
سیده زهرا سیدالنگی
چکیده
(3469 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2679 دریافت)
تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش
ص. 291-302
علی معتمد زادگان
،
آسیه حسن زاده
،
تندیس خسروی
چکیده
(2976 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1912 دریافت)
پیشبینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 303-319
محمد کاوه
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(6167 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6259 دریافت)
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی
ص. 321-328
سجاد ایزدی
،
بهاره شعبانپور
،
سید مهدی اجاق
،
مجتبی پوریا
چکیده
(2868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1719 دریافت)
بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
ص. 329-339
عماد آیدانی
،
محمد حسین حداد خدا پرست
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(3341 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1688 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت
ص. 341-356
وحید مسیبی
،
زهرا امام جمعه
،
فریده طباطبائی یزدی
چکیده
(4486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2025 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS