ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 14، شماره 62 - ( 1396 )
مدلسازی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با فراصوت و خشککردن طی فرآیند سرخکردن عمیق
ص. 1-15
عنایتالله نقوی
،
جلال دهقان نیا
،
بابک قنبرزاده
چکیده
(4719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1728 دریافت)
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج
ص. 17-29
محمدمهدی سیدآبادی
،
سارا آقاجان زاده سورکی
،
مهدی کاشانینژاد
،
امان محمد ضیائی فر
چکیده
(7588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2248 دریافت)
اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو
ص. 31-45
بهاره شعبانپور
،
معظمه کردجزی
،
خاطره نظری
،
مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده
(7878 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2048 دریافت)
تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی
ص. 47-56
راحله نژاد رزمجوی اخگر
،
جواد حصاری
،
صدیف آزاد مرد دمیرچی
چکیده
(7124 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2317 دریافت)
بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ
ص. 57-65
مجتبی امیری پور
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
محبّت محبّی
،
باقر عمادی
چکیده
(6904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3157 دریافت)
شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترشهای بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار
ص. 67-75
محمد جواد اکبریان میمند
،
مرتضی خمیری
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مهران اعلمی
چکیده
(4636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1342 دریافت)
بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته
ص. 77-87
تکتم محمدی مقدم
،
سید محمد علی رضوی
،
مسعود تقی زاده
،
آمنه سازگارنیا
چکیده
(3594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1513 دریافت)
بهینهیابی فرآیند تولید داهی سینبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM)
ص. 89-103
تهمینه نیکبخت کشکولی
،
حسین جوینده
،
سعید تهموزی دیدهبان
،
وحید سماواتی
چکیده
(6164 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1982 دریافت)
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
ص. 114-105
چکیده
(5728 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4573 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانهی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع
ص. 115-122
مهدی قیافه داودی
،
مهدی کریمی
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
بهاره صحرائیان
،
فریبا نقی پور
چکیده
(2490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3839 دریافت)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید
ص. 123-133
متین سلیمانی فر
،
راضیه نیازمند
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(5562 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2065 دریافت)
اثر جوانهزنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیهای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش
ص. 135-145
عاطفه شیروانی
،
محمد شاهدی
،
سید امیرحسین گلی
چکیده
(4640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2481 دریافت)
اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونههای بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن
ص. 147-154
صفیه خلیلیان
،
امان محمد ضیائی فر
،
علی اصغری
،
مهدی کاشانی نژاد
،
محبت محبی
چکیده
(3899 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2188 دریافت)
بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی
ص. 155-165
مریم السادات میرباقری
،
ایرج نحوی
،
داوود بی ریا
چکیده
(3440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2109 دریافت)
بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما
ص. 167-180
سپیده خراسانی
،
محمد حسین عزیزی
چکیده
(3580 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2940 دریافت)
ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes)
ص. 189-181
جعفر محمدزاده میلانی
،
شیوا خیری
،
رویا باقری
،
گیسو ملکی
چکیده
(3889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3044 دریافت)
اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین بر ویژگیهای فیزیکی بستنی کمچرب وانیلی
ص. 191-200
سمانه فرجی کفشگری
،
مهران اعلمی
،
مرتضی خمیری
،
علی معتمدزادگان
چکیده
(3660 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2338 دریافت)
تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرینکننده طبیعی عسل
ص. 201-214
علی ایزدی کندازی
،
سهیلا زرین قلمی
،
علی گنجلو
چکیده
(3194 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1533 دریافت)
اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر
ص. 215-225
زهرا فرقانی
،
محمود امینلاری
،
محمد هادی اسکندری
،
سید شهرام شکرفروش
چکیده
(2411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2651 دریافت)
بهبود ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز
ص. 227-239
عاطفه نجاتی ساربان
،
هما بقایی
چکیده
(2387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1187 دریافت)
ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی
ص. 241-248
محمدرضا داورپناه
،
هادی کوهساری
چکیده
(3076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2355 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر
ص. 149-259
محسن ضیایی
،
محمود صوتی خیابانی
،
سمیرا تیزچنگ
،
بابک قنبرزاده
،
حامد همیشه کار
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(2691 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1528 دریافت)
تولید ناگت ماهی کمچرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان
ص. 261-269
سجاد ایزدی
،
بهاره شعبانپور
،
سید مهدی اجاق
،
مجتبی پوریا
چکیده
(2570 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1433 دریافت)
ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتیاکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis)
ص. 271-282
ساسان قره نقده
،
حمیدرضا صمدلوئی
،
محمود صوتی خیابانی
،
حامد همیشه کار
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(3813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2017 دریافت)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان
ص. 283-289
عاطفه باقری
،
هادی کوهساری
،
سیده زهرا سیدالنگی
چکیده
(2801 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1700 دریافت)
تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش
ص. 291-302
علی معتمد زادگان
،
آسیه حسن زاده
،
تندیس خسروی
چکیده
(2388 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1506 دریافت)
پیشبینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 303-319
محمد کاوه
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(5476 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5618 دریافت)
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی
ص. 321-328
سجاد ایزدی
،
بهاره شعبانپور
،
سید مهدی اجاق
،
مجتبی پوریا
چکیده
(2240 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1325 دریافت)
بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
ص. 329-339
عماد آیدانی
،
محمد حسین حداد خدا پرست
،
مهدی کاشانی نژاد
چکیده
(2782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1318 دریافت)
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت
ص. 341-356
وحید مسیبی
،
زهرا امام جمعه
،
فریده طباطبائی یزدی
چکیده
(3681 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1581 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 338