ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 60 - ( 1395 )
تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی
ص. 10-1
نجمه خادمی پور
،
بهزاد ناصحی
،
محمد طاهانژاد
چکیده
(3481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1665 دریافت)
تاثیر امولسیفایرها و صمغهای بومی روی تشکیل و برخی ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی نانوامولسیون اسانس روغنی پوست پرتقال
ص. 24-11
عادل میرمجیدی
،
سلیمان عباسی
،
زهره حمیدی اصفهانی
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(3902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1990 دریافت)
اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیبزمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 36-25
مریم خضری پورعرب
،
محمد حجتی
،
وحید سمواتی
چکیده
(3163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2087 دریافت)
بررسی ویژگیهای نفوذپذیری به بخار آب، مکانیکی، حرارتی و ریزساختار فیلمهای خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی کپور سرگنده
ص. 47-37
سیده خدیجه حسینی
،
علی معتمدزادگان
،
زینب رفتنی امیری
،
شبنم حمزه
چکیده
(3319 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2694 دریافت)
بررسی مقایسه ای اثر عصاره های میوه درخت کاج و آنتی بیوتیک های انتخابی بر تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 59-49
هانیه کاشانی
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(3022 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1415 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرینکننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگیهای فیزیکی و حسی کیکهای اسفنجی
ص. 79-61
عماد احمدی
،
یحیی مقصودلو
،
محمد حسین عزیزی
،
مهران اعلمی
،
محمد قربانی
چکیده
(3004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1626 دریافت)
بررسی اثر دمای هوا و رطوبت نهایی شلتوک بر درصد ترک و ضریب تبدیل ارقام برنج ایرانی در خشککن بستر سیال
ص. 91-81
مهدی خدادادی
،
محمد هاشم رحمتی
،
محمدرضا علیزاده
،
عباس رضایی اصل
چکیده
(3356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1752 دریافت)
بررسی تاثیر افزودن ترکیبات هیدروکلوئیدی گوار و زانتان بر رفتار رئولوژیکی دوغ کم چرب
ص. 104-93
عباس مهجوریان
،
سید علی مرتضوی
،
محسن مختاریان
،
شادی جعفری سواره
چکیده
(2890 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1718 دریافت)
تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین
ص. 113-105
محمد حسین مولایی فر
،
محمود امین لاری
،
مهرداد نیاکوثری
،
ساره بوستانی
چکیده
(2590 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1224 دریافت)
ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیر ترش مایع
ص. 124-115
امین سرفراز
،
محمد حسین عزیزی
،
زهره حمیدی اصفهانی
،
علی ظفری
چکیده
(2856 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1378 دریافت)
افزایش تولید روغن غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع ضروری در مخمر مولد چربی یارویا لیپولیتیکا با موتاسیون و روش غربالگری سرولنین
ص. 136-125
مرجان انشاییه مرجان انشاییه
،
آزاده عبدلی
،
محبوبه مدنی
چکیده
(3500 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1901 دریافت)
مدلسازی و تعیین پارامتهای سینتیکی تولید بتاگالاکتوزیداز توسط Bacillus licheniformis در تخمیر ناپیوسته
ص. 147-137
سیده الهه موسوی فر
،
معصومه انوری
،
غلام خیاطی
چکیده
(3144 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1443 دریافت)
بررسی تأثیر فرایند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت دو رقم جو استان گلستان
ص. 155-149
سمیرا قاسمی دماوندی
،
علی رضا قدس ولی
،
فاطمه فاضلی
چکیده
(3116 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1518 دریافت)
بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری
ص. 172-157
ملیحه کرامت
،
محمد تقی گلمکانی
،
محمود امین لاری
،
نصیره علوی
،
مسعود نوروزی
،
شهرام شکرفروش
چکیده
(3963 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2930 دریافت)
بررسی تاثیر صمغهای زانتان و گوار بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
ص. 186-173
محمد سعید دهدشتی ها
،
سید ابراهیم حسینی
،
عاطفه اصفهانی مهر
چکیده
(2956 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2676 دریافت)
تاثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر روی ویژگیهای مکانیکی و خواص انتقالی بسته بندیهای پلی اتیلن ترفتالات (PET)
ص. 187-197
مهدی فرهودی
،
سید محمد موسوی
،
رحمت ستوده قره باغ
،
زهرا امام جمعه
،
عبدالرسول ارومیه ای
چکیده
(3422 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4308 دریافت)
بررسی تاثیرات میزان نشاسته آسیب دیده در آرد بر کیفیت ماکارونی تولیدی
ص. 208-199
نسیم سالور
،
مانیا صالحی فر
،
محمد حسین عزیزی
،
رضا افشین پژوه
چکیده
(3570 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1504 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS