ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 58 - ( 1395 )
تشکیل کمپلکس محلول پروتئینهای شیر–بخش محلول صمغهای بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانهها
ص. 14-1
فاطمه آذری کیا
،
سلیمان عباسی
،
زهره حمیدی
،
محمدحسین عزیزی
چکیده
(4843 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2070 دریافت)
بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلیساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماستهای تولیدی
ص. 29-15
الهه امانی
،
محمد هادی اسکندری
،
سید شهرام شکرفروش
،
محمد امین حنیف پور
چکیده
(4294 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1965 دریافت)
تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان)
ص. 45-31
سیمین حق نظری
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(5175 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2025 دریافت)
تأثیر غلظتهای مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری
ص. 56-47
الناز شارفی آبادی
،
محمد حسن شاه حسینی
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(4902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5612 دریافت)
تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت
ص. 67-57
غلامرضا مصباحی
،
حسن منصوری
،
مهسا مجذوبی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(4741 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2028 دریافت)
بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی
ص. 80-69
مهدی ذوالفقاری
،
مسعود رضائی
،
مهدی فروزنده مقدم
،
اشرف محبتی مبارز
،
هدایت حسینی
چکیده
(4913 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2008 دریافت)
مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژنهای غذایی
ص. 91-81
محمد خضری احمدآباد
،
مسعود رضائی
،
مهدی ذوالفقاری
چکیده
(4042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1947 دریافت)
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)
ص. 106-93
الهه ابویی
،
سید علی جعفرپور
،
علی معتمد زادگان
چکیده
(3833 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1883 دریافت)
مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ
ص. 116-107
رضا امیری چایجان
،
بهنام علائی
چکیده
(3583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1912 دریافت)
اثر صمغهای قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم
ص. 129-117
هادی باقری
،
آرش کوچکی
،
محبت محبی
چکیده
(4224 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2514 دریافت)
ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات
ص. 144-131
فرناز رضائیان عطار
،
جواد حصاری
چکیده
(4137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2225 دریافت)
برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم
ص. 160-145
علیرضا یوسفی
،
سید محمد علی رضوی
،
محبت محبی
،
عبدالرضا نوروزی
،
محمدرضا اکبرزاده توتونچی
چکیده
(3967 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2241 دریافت)
اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب
ص. 171-161
محمد اکرامی
،
زهرا ا امام جمعه
چکیده
(4523 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3515 دریافت)
شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی
ص. 181-173
علیرضا یوسفی
،
شهلا خدابخش اقدم
چکیده
(3740 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2168 دریافت)
تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کمکالری
ص. 194-183
شکوفه بیطرف
،
سلیمان عباسی
،
زهره حمیدی
چکیده
(4712 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2214 دریافت)
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده
ص. 203-195
فاطمه پورحاجی
،
مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده
(3648 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1767 دریافت)
بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta )
ص. 214-205
مریم محمدی
،
محمد فرجی
،
قاسم فدوی
،
مریم سلامی
چکیده
(6564 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2766 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 206