You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تشکیل کمپلکس محلول پروتئینهای شیر–بخش محلول صمغهای بومی ایرانی و بررسی تاثیر غلظت بسپارهای زیستی بر رفتار فازی سامانهها فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی، زهره حمیدی، محمدحسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلیساکارید توسط آغازگرهای بومی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماستهای تولیدی الهه امانی، محمد هادی اسکندری، سید شهرام شکرفروش، محمد امین حنیف پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ویژگیهای کیفی مخمر نانوایی در تولید ضایعات نان (مطالعه موردی در شهر زنجان) سیمین حق نظری، سهیلا زرین قلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر غلظتهای مختلف سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم و دمای نگهداری بر خصوصیات میکروبی آلبالو خشک در طی نگهداری الناز شارفی آبادی، محمد حسن شاه حسینی، مانیا صالحی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما و قند مایع خرما بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر بیسکوئیت غلامرضا مصباحی، حسن منصوری، مهسا مجذوبی، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت «زنده اما غیر قابل کشت» در فرآیند حرارتی فرآوری مواد غذایی مهدی ذوالفقاری، مسعود رضائی، مهدی فروزنده مقدم، اشرف محبتی مبارز، هدایت حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه امکان استفاده از عصاره جلبک Enteromorpha intestinalis به منظور کنترل برخی پاتوژنهای غذایی محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی، مهدی ذوالفقاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis) الهه ابویی، سید علی جعفرپور، علی معتمد زادگان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تاثیر امواج کوتاه و متوسط مادون قرمز بر پارامترهای خشک شدن برش های هلو در شرایط خلأ رضا امیری چایجان، بهنام علائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغهای قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم هادی باقری، آرش کوچکی، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ویژگیهای رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیر پیتزای پروسس آنالوگ حاوی ایزولهی پروتئین سویا در جایگزینی جزئی کازئینات فرناز رضائیان عطار، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نشاسته های فسفریله و هیدروکسی پروپیله گندم علیرضا یوسفی، سید محمد علی رضوی، محبت محبی، عبدالرضا نوروزی، محمدرضا اکبرزاده توتونچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر اسید استئاریک بر خواص حرارتی، سد کنندگی و مورفولوژی فیلم های خوراکی بر پایه ثعلب محمد اکرامی، زهرا ا امام جمعه
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی میزان تقلب آب در آبلیموی طبیعی با استفاده از جدول جستجوی منطق فازی علیرضا یوسفی، شهلا خدابخش اقدم
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر جایگزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات شکلات تلخ کمکالری شکوفه بیطرف، سلیمان عباسی، زهره حمیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده فاطمه پورحاجی، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیبات و استخراج موسیلاژ مخلوط برگ و ساقه گیاه ( Malva neglecta ) مریم محمدی، محمد فرجی، قاسم فدوی، مریم سلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue