ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
جلد 13 - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)-
تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی
ص. 10-1
ایمان فرح بخش
*
،
افشین فرح بخش
،
سینا زره پوش
چکیده
(7171 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6047 دریافت)
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و مدلسازی سنیتیک رطوبتزنی نخود فرنگی
ص. 20-11
علی آلحسینی
*
،
علی رافع
،
علی فائزیان
،
الهام آلحسینی
چکیده
(5270 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2667 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
ص. 30-21
بی بی مرضیه رضوی زاده
*
،
فائزه خانمحمدی
،
سید ناصر عزیزی
چکیده
(4946 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4373 دریافت)
خاصیت زیستتخریبپذیری چندسازه طبیعی بر مبنای پلیاتیلن/سلولز
ص. 36-31
بهجت تاج الدین
*
چکیده
(5800 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5226 دریافت)
کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
ص. 49-37
علیرضا مهرگان نیکو
*
،
رسول کدخدایی
،
بهروز قرآنی
،
حسام الرزاق
،
نیک تاکر
چکیده
(4804 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4571 دریافت)
معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو
ص. 62-51
بهروز قرآنی
*
چکیده
(8153 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7885 دریافت)
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین
ص. 72-63
مهنوش میرعلایی مطلق
،
اکرم آریان فر
*
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(7117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3543 دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
ص. 81-73
الناز واحدی
*
،
علی رافع
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(4721 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4660 دریافت)
بررسی برخی الزامات برچسبگذاری در فرآوردههای لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران
ص. 90-83
زهره دلشادیان
،
محمد رضا کوشکی
،
رضا محمدی
،
امیر محمد مرتضویان
*
چکیده
(4390 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3247 دریافت)
تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگیهای بافت ماست
ص. 99-91
حسین جوینده
*
،
رضوانه محمودی
،
وحید سمواتی
،
محمد حجتی
چکیده
(4721 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4305 دریافت)
بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ص. 111-101
ایمان خبر
*
،
لیلا گلستان
چکیده
(30853 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(30148 دریافت)
بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری
ص. 123-113
هما بهمدی
*
،
فروغ شواخی
چکیده
(4102 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4090 دریافت)
تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
ص. 137-127
مژگان نجف زاده
،
مرضیه بلندی
،
الناز میلانی
*
چکیده
(4748 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3748 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی
ص. 151-139
الناز مرد علی زکریا
*
،
محمد حسین عزیزی
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(3962 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3647 دریافت)
اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ
ص. 164-153
آناهیتا طریقی
*
،
مزدک علیمی
،
حسین یوسفی
چکیده
(6122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3018 دریافت)
پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری
ص. 173-165
آزاده قربانی حسن سرایی
*
،
فخری شهیدی
،
حمیدبهادر قدوسی
،
علی معتمدزادگان
،
مهدی وریدی
چکیده
(5752 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5316 دریافت)
بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب
ص. 184-175
فروغ شواخی
*
،
هما بهمدی
چکیده
(5524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5103 دریافت)
بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت
ص. 192-185
وحید بااقبالی
،
مهرداد نیاکوثری
*
چکیده
(4850 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4305 دریافت)
تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال
ص. 202-193
اشکان رضایی
*
،
علیرضا موسیخانی گنجه
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(4362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4118 دریافت)
بهینهسازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ
ص. 215-203
کریم راکی سلیمی
*
،
مریم هاشمی
،
محمد صفری
چکیده
(5487 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2681 دریافت)
کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی
ص. 227-217
نسیم خورشیدیان
،
مجتبی یوسفی اصلی
،
سیده معصومه عرب
،
حسین حبیبی
،
محمدرضا 2 کوشکی
*
چکیده
(4760 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4306 دریافت)
تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ص. 241-229
فاطمه رستمی ابوالوردی
،
مهرداد نیاکوثری
*
،
سید محمد مهدی دادفر
چکیده
(4327 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5066 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS