ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
جلد 13 - کنگره صنایع غذایی مشهد(ویژه نامه)-
تشکیل پوشش نانوساختار بر روی سطح ورق آلومینیوم با استفاده از روش نوین SMC جهت بسته بندی هوشمند مواد غذایی
ص. 10-1
ایمان فرح بخش
،
افشین فرح بخش
،
سینا زره پوش
چکیده
(5643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3320 دریافت)
مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و مدلسازی سنیتیک رطوبتزنی نخود فرنگی
ص. 20-11
علی آلحسینی
،
علی رافع
،
علی فائزیان
،
الهام آلحسینی
چکیده
(3955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1739 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی میکروامولسیون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تویین 80
ص. 30-21
بی بی مرضیه رضوی زاده
،
فائزه خانمحمدی
،
سید ناصر عزیزی
چکیده
(3594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2483 دریافت)
خاصیت زیستتخریبپذیری چندسازه طبیعی بر مبنای پلیاتیلن/سلولز
ص. 36-31
بهجت تاج الدین
چکیده
(4282 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2418 دریافت)
کنترل نرخ تورم و رهش از میکروذرات آلژینات کلسیم تهیه شده با روش الکترواسپری توسط فرایند انجماد-رفع انجماد
ص. 49-37
علیرضا مهرگان نیکو
،
رسول کدخدایی
،
بهروز قرآنی
،
حسام الرزاق
،
نیک تاکر
چکیده
(3558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2557 دریافت)
معرفی الکتروریسی به عنوان تکنیکی جدید در صنعت غذا و غذا-دارو
ص. 62-51
بهروز قرآنی
چکیده
(6221 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3991 دریافت)
ریزپوشانی روغن زنجبیل در عصاره چای سبز با نشاسته اصلاح شده و مالتودکسترین
ص. 72-63
مهنوش میرعلایی مطلق
،
اکرم آریان فر
،
مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده
(5270 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2275 دریافت)
بررسی ویژگیهای بافتی مخلوط پروتئین آب پنیر و ایزوله پروتئین سبوس برنج
ص. 81-73
الناز واحدی
،
علی رافع
،
آزاده قربانی حسن سرایی
چکیده
(3420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2494 دریافت)
بررسی برخی الزامات برچسبگذاری در فرآوردههای لبنی، گوشتی و آبمیوه عرضه شده در شهر تهران
ص. 90-83
زهره دلشادیان
،
محمد رضا کوشکی
،
رضا محمدی
،
امیر محمد مرتضویان
چکیده
(3126 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1495 دریافت)
تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگیهای بافت ماست
ص. 99-91
حسین جوینده
،
رضوانه محمودی
،
وحید سمواتی
،
محمد حجتی
چکیده
(3311 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3383 دریافت)
بررسی اثر عصاره آبی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا
ص. 111-101
ایمان خبر
،
لیلا گلستان
چکیده
(15669 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19273 دریافت)
بررسی و مقایسه تأثیر فیبر چغندرقند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری
ص. 123-113
هما بهمدی
،
فروغ شواخی
چکیده
(2887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2305 دریافت)
تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
ص. 137-127
مژگان نجف زاده
،
مرضیه بلندی
،
الناز میلانی
چکیده
(3504 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1900 دریافت)
بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب، کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی
ص. 151-139
الناز مرد علی زکریا
،
محمد حسین عزیزی
،
مهناز هاشمی روان
چکیده
(2780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1704 دریافت)
اثر متقابل نانوفیبرسلولز با صمغ گوار، لوبیای لوکاست و متیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی سس کچاپ
ص. 164-153
آناهیتا طریقی
،
مزدک علیمی
،
حسین یوسفی
چکیده
(4486 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1884 دریافت)
پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری
ص. 173-165
آزاده قربانی حسن سرایی
،
فخری شهیدی
،
حمیدبهادر قدوسی
،
علی معتمدزادگان
،
مهدی وریدی
چکیده
(4223 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2242 دریافت)
بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب
ص. 184-175
فروغ شواخی
،
هما بهمدی
چکیده
(3974 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2298 دریافت)
بررسی عملکرد خشک کن ناپیوسته رفرکتنس ویندو در خشک کردن برخی مواد غذایی حساس به حرارت
ص. 192-185
وحید بااقبالی
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(3414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2202 دریافت)
تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی – شیمیایی و حسی در طی رسیدن پنیر سنتی مُتال
ص. 202-193
اشکان رضایی
،
علیرضا موسیخانی گنجه
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(3187 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2167 دریافت)
بهینهسازی فعالیت کاتالیتیکی آنزیم فیتاز جدایه K46b به روش سطح پاسخ
ص. 215-203
کریم راکی سلیمی
،
مریم هاشمی
،
محمد صفری
چکیده
(3948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1519 دریافت)
کاربرد کوآنزیم Q10 به عنوان یک جز زیست فعال در غنی سازی مواد غذایی
ص. 227-217
نسیم خورشیدیان
،
مجتبی یوسفی اصلی
،
سیده معصومه عرب
،
حسین حبیبی
،
محمدرضا 2 کوشکی
چکیده
(2983 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2075 دریافت)
تولید نانو کامپوزیت پلی وینیل الکل هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی نانوذرات نقره و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
ص. 241-229
فاطمه رستمی ابوالوردی
،
مهرداد نیاکوثری
،
سید محمد مهدی دادفر
چکیده
(3022 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3090 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 231