ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 57 - ( 1395 )
سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی
ص. 11-1
سارا آقاجان زاده سورکی
،
امان محمد ضیائی فر
،
مهدی کاشانی نژاد
،
یحیی مقصودلو
،
ابراهیم اسماعیل زاده
چکیده
(5884 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5328 دریافت)
تعیین شرایط بهینه فرآیند خشککردن پسته در خشککن مایکروویو بسترسیال
ص. 24-13
معین زریننژاد
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(5461 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3032 دریافت)
مقایسه اثر اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب سیب شفاف طی 6 ماه نگهداری در دو دمای C˚ 4 و C˚25
ص. 34-25
عزیز همایونی راد
،
هلاله حجت انصاری
،
سید رفیع عارف حسینی
چکیده
(5847 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3011 دریافت)
مقایسه پروفایل اسید های چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی
ص. 43-35
ساناز رزم
،
اسماعیل عطای صالحی
،
رضا غیاثوند
چکیده
(5222 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8360 دریافت)
بررسی تأثیر افزودن صمغ کاراگینان برخصوصیات کیفی نوشیدنی گردو
ص. 54-45
ریحانه احمدزاده قویدل
،
هدی عسکری
،
مهدی قیافه داودی
چکیده
(5679 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3074 دریافت)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، ریز ساختاری و حسی پنیر آروشه
ص. 65-55
مرضیه بلندی
،
سمانه پیرانی
،
رضا پاشا
،
مریم بیک محمدی
چکیده
(6239 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2949 دریافت)
بررسی رفتار خشک کردن دانههای ذرت در خشککن استوانهای دوار غیر مداوم
ص. 76-67
عماد امیری
،
حسینعلی شمس آبادی
،
مهدی کاشانینژاد
،
علی اصغری
چکیده
(5483 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3059 دریافت)
بررسی آلودگی میکروبی هوای قسمتهای مختلف تولید کارخانجات لبنی
ص. 88-77
مجتبی بنیادیان
،
عزیزاله ابراهیمی
،
فاطمه افلاکیان
چکیده
(9047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3714 دریافت)
بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگیهای حسی، پردازش تصویر و بافت نمونههای موس شکلاتی
ص. 99-89
سعید میرعرب رضی
،
محبت محبی
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
آرش کوچکی
چکیده
(4966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2736 دریافت)
بررسی اثربخشی عصاره گلهای رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپکهای عامل فساد نان
ص. 108-101
مرضیه محمدی
،
مرتضی خمیری
،
سید هادی رضوی
،
مهران اعلمی
چکیده
(5290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3149 دریافت)
اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید
ص. 119-109
معصومه حسن نیا
،
پیمان آریایی
،
اسماعیل فتاحی
چکیده
(5406 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3106 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولید شده به وسیله تکنیکهای خلأ و مایکروویو
ص. 132-121
شیما یوسفی
،
قاسم یوسفی
،
عاطفه امیری ریگی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(5099 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3179 دریافت)
ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی
ص. 143-133
رضا کاراژیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
مسعود یاورمنش
،
محمدرضا عدالتیان
،
حمیدرضا پوریان فر
چکیده
(5782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3119 دریافت)
مطالعه شاخصهای کیفیت، بار میکروبی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیان دودی سفید و کفال طلایی بازارهای شمال ایران
ص. 158-145
مسعود هدایتی فرد
،
نشاط پورمولایی
چکیده
(5342 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2860 دریافت)
بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن
ص. 167-159
مهدیه قمری
،
فریده طباطبایی یزدی
،
ایران عالم زاده
،
منوچهر وثوقی
،
مهدی وریدی
،
هانیه صفری
چکیده
(4083 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3326 دریافت)
تاثیر جوانهی گندم فرآیند شده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی دسر شیری
ص. 183-169
فاطمه غیاثی
،
مهسا مجذوبی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(4986 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2863 دریافت)
شناسایی ریزسازواره های نمونه های دوغ صنعتی ایرانی
ص. 202-185
نیلوفر باقری پور فلاح
،
سید امیر محمد مرتضویان فارسانی
،
هدایت حسینی
،
فرزانه شهراز
،
ایاد بهادری منفرد
چکیده
(5471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2951 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS