ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 56 - ( 1395 )
امکان سنجی تولید نوشیدنی تخمیری از عصاره چغندر قرمز توسط باکتری های اسید لاکتیک
ص. 9-1
الهام جوانمردی
،
محسن لبافی
،
فرامرز خدائیان
،
الناز صالحی
چکیده
(7678 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3163 دریافت)
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده ماهی مرکب (Sepia pharaonis) بر خصوصیات کیفی ماست قالبی کمچرب
ص. 22-11
زینب رفتنی امیری
،
رضا صفری
،
تهمینه بخشنده
،
فهیمه احمدی واوسری
چکیده
(7125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2070 دریافت)
تولید نوشیدنی کامبوجا از طریق جایگزینی شکر با شیره خرما
ص. 33-23
مهتاب علی پور عمروآبادی
،
محمد حجت الاسلامی
،
جواد کرامت
،
فاطمه نجاتی
چکیده
(7991 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6101 دریافت)
بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM3286 Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر
ص. 44-35
وجیهه زارع باقی آباد
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
مهدی وریدی
چکیده
(7112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6191 دریافت)
تعیین مزه پرتقال تامسون با استفاده از پردازش تصویر، مبتنی بر دو روش فازی-عصبی و عصبی-ژنتیک
ص. 55-45
علی عادلخانی
،
بابک بهشتی
،
سعید مینایی
،
حسین جوادی کیا
چکیده
(6973 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5126 دریافت)
بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو
ص. 68-57
هانیه بیات
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(6354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3046 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلمهای بر پایه پلیساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس
ص. 79-69
داود سالارباشی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(5244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1994 دریافت)
استفاده از پردازش تصویر جهت مطالعه فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی
ص. 90-81
محمود محمدی
،
وحید محمدپور کاریزکی
چکیده
(4869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1949 دریافت)
بررسی تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر تولید اسیدهای چرب امگا3 در سویه جدید بومی شیزوکیتریوم DR31
ص. 100-91
ندا آموزیان
،
شهریار شاکری
،
مجتبی مرتضوی
چکیده
(3923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1715 دریافت)
مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانههای انار در خشککن فروسرخ
ص. 112-101
محمد هادی خوش تقاضا
،
علی متولی
،
سعید مینایی
،
احمد عباس زاده
چکیده
(3363 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1838 دریافت)
جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلهای شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آنها
ص. 123-113
نفیسه دعوتی
،
فریده طباطبائی یزدی
،
سعید زیبائی
،
فخری شهیدی
،
محمدرضا عدالتیان
چکیده
(4163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2012 دریافت)
بررسی سینتیک خشک شدن و ضریب انتشار رطوبت مؤثر خرما رقم مضافتی در خشککن خورشیدی کابینتی
ص. 141-125
محمد حسین انصاری فر
،
محمد حسین آق خانی
،
محمود رضا گلزاریان
،
محمد طبسی زاده
چکیده
(3571 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2457 دریافت)
تشخیص ترک در پوسته تخممرغ با استفاده از PCA و SVM
ص. 153-143
سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده
(3384 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1988 دریافت)
اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش
ص. 164-155
مینا بارانی
،
محمد علی نجفی
،
عطا صالحی
چکیده
(3719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3050 دریافت)
جستجوی ژنومی کوکسیلا بورنتی در شیر گوسفند به روش Nested-PCR در شهرستان خرم آباد، ایران
ص. 171-165
سمیرا لرستانی
،
امین جایدری
،
شهرام ملکی
،
پیمان خادمی
چکیده
(3744 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1784 دریافت)
بررسی تغییرات رنگ نمونه های آب سیب شفاف حاوی اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلیدکستروز طی 6 ماه نگهداری در دو دمای ˚C 4 و˚ C25
ص. 180-173
عزیز همایونی راد
،
هلاله حجت انصاری
چکیده
(3412 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3322 دریافت)
اثر روشهای تغلیظ خلأ و مایکروویو بر حفظ رنگ و ویژگیهای آنتیاکسیدانی آب تمشک سیاه و قرمز
ص. 192-181
عاطفه امیری ریگی
،
قاسم یوسفی
،
شیما یوسفی
،
زهرا امام جمعه
چکیده
(3535 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4856 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 184