ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 55 - ( 1395 )
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین
ص. 11-1
رویا کشنی
،
محمود امین لاری
،
مهرداد نیاکوثری
،
عسگر فرحناکی
،
غلامرضا مصباحی
چکیده
(8281 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2060 دریافت)
بررسی اثرات درصد(5/0 یا 1%)، ترکیب (NaCl یا NaCl/KCl) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیو شیمیایی، میکرو بیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک
ص. 22-13
سیده معصومه عرب
،
سید امیرمحمد مرتضویان
،
ابراهیم آزاد نیا
،
رزیتا کمیلی
،
تارا علیمیری
،
مریم نجفی
،
ابولفضل عادلی میرزایی
چکیده
(7411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2450 دریافت)
اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی
ص. 31-23
فریده طباطبایی یزدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
،
سمیرا مرادی
چکیده
(7387 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2128 دریافت)
مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 51-33
فریده طباطبایی یزدی
،
علی الغونه
،
دیاکو خدایی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(7615 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2493 دریافت)
کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن
ص. 67-55
مطهره پیرنیا
،
محمدرضا عدالتیان
،
فریده طباطبایی یزدی
،
فخری شهیدی
چکیده
(7175 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2295 دریافت)
تعیین مختصات رنگ نمونه های شکرخام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی
ص. 79-69
محمد عرفان بهرامی
،
کیوان انصاری
،
مسعود هنرور
چکیده
(5680 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2228 دریافت)
بررسی تقلب در روغن کنجد با روش آنالیز گرماسنجی افتراقی
ص. 89-81
مریم فهیم دانش
،
محمد عرفان بهرامی
چکیده
(7064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2328 دریافت)
اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
ص. 101-91
فواد محمودزاده
،
پیمان قجر بیگی
،
رزاق محمودی
،
اصغر محمدپوراصل
چکیده
(5800 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2319 دریافت)
بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری
ص. 113-103
سید محمد باقر هاشمی
،
فخری شهیدی
،
سید علی مرتضوی
،
الناز میلانی
،
زرین اسحاقی
چکیده
(4697 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2201 دریافت)
اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر
ص. 123-115
فاطمه قربانیان
،
آرش کوچکی
،
الناز میلانی
،
سید محمد علی رضوی
چکیده
(4011 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3572 دریافت)
تأثیر رطوبت پلت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی-چشایی اسنک گندم
ص. 135-125
مهسا مجذوبی
،
بهنوش ایمانی
،
عسگر فرحناکی
چکیده
(3817 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1965 دریافت)
تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری
ص. 148-137
شیما شاکری
،
غلامرضا مصباحی
،
مهرداد نیاکوثری
چکیده
(5925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2244 دریافت)
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصارههای آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز)
ص. 159-149
مصطفی شاملو
،
مسعود یاورمنش
چکیده
(4382 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2291 دریافت)
بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویههای مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن
ص. 166-161
حمید راشدی
،
علی ایزدی
چکیده
(3683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1854 دریافت)
بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز
ص. 179-167
فاطمه کیان
،
همایون فرهادیان
،
شهلا چوبچیان
چکیده
(4699 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2429 دریافت)
تأثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیتهای فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی
ص. 192-181
سپیده حقیقت خرازی
،
رضا اسماعیل زاده کناری
،
زینب رفتنی امیری
چکیده
(3749 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2244 دریافت)
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی
ص. 200-193
پیمان آریایی
،
مسعود قنبری
،
محمد عبدا. . پور
چکیده
(4312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2249 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 186