ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 54 - ( 1395 )
جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روشهای بیوشیمیایی و مولکولی
ص. 14-1
فریده طباطبایی یزدی
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده
(7800 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2550 دریافت)
تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما
ص. 24-15
رؤیا کاظمی زاده
،
وجیهه فدائی نوغانی
چکیده
(8173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2630 دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات
ص. 34-25
وحیده شیخ زاده
،
اسماعیل عطای صالحی
،
محمد حسین حداد خداپرست
چکیده
(7191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2664 دریافت)
جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز
ص. 50-35
فریده طباطبایی یزدی
،
سمیرا مرادی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(7692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2741 دریافت)
تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
ص. 62-51
گیسو ملکی
،
مصطفی مظاهری طهرانی
،
فاطمه شکرالهی
چکیده
(8326 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2972 دریافت)
بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های 3B ،6B و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی
ص. 72-63
پیمان قجربیگی
،
ابوالفضل کامکار
،
اشرف حاج حسینی
،
علی میثاقی
چکیده
(7033 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3380 دریافت)
بررسی مدلسازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی
ص. 83-73
محمد اسماعیلی ادبی
،
سید رضا موسوی سیدی
،
داود کلانتری
،
بابک قوامی عدل
چکیده
(6774 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2487 دریافت)
بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشککن بازگردشی جریان هوای گرم
ص. 93-85
محمد اسماعیلی ادبی
،
سید رضا موسوی سیدی
،
داود کلانتری
،
احمد تقی زاده
چکیده
(5655 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2366 دریافت)
بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی
ص. 104-95
سیده مرضیه میرزائی
،
علی محمدی ثانی
چکیده
(6180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3046 دریافت)
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتریهای آغازگر ماست و عصاره کمبوجا
ص. 119-105
مهسا مکوندی
،
وجیهه فدائی نوغانی
،
کیانوش خسروی دارانی
چکیده
(5091 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2734 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف
ص. 133-121
نرجس گرجی
،
محمد تقی گلمکانی
،
غلامرضا مصباحی
،
مهرداد نیاکوثری
،
محمد هادی اسکندری
،
سارا مزیدی
چکیده
(5040 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2947 دریافت)
بررسی سینتیک خشک شدن پسته رقم کله قوچی در خشک کن چرخشی هوشمند جدید تحت خلاء
ص. 143-135
سجاد نادری پاریزی
،
بابک بهشتی
،
امیدرضا روستاپور
چکیده
(5206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2666 دریافت)
بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات
ص. 153-145
مریم عجم
،
راضیه نیازمند
،
اشرف گوهری اردبیلی
چکیده
(4608 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3654 دریافت)
بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم ، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس(Carassiu sauratus) تالاب بین المللی بندرانزلی
ص. 163-155
علی اصغر خانی پور
،
مینا احمدی
،
مینا سیف زاده
،
قربان زارع گشتی
،
کامران زلفی نژاد
چکیده
(5234 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2765 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها
ص. 176-165
رضوان مفیدی
،
محمد سعید یارمند
،
محمد امین محمدی فر
،
رضا افشینپژوه
،
وحید جمالی ماربینی
چکیده
(5286 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4358 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری
ص. 189-177
کاظم علیرضالو
،
جواد حصاری
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
،
صفر فرج نیا
،
بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده
(4689 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2477 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS