ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 52 - ( 1395 )
ارزیابی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس گیاهان خوشاریزه Echinophora cinerea Boiss و چای کوهی Stachys lavandulifolia Vahl در شرایط آزمایشگاهی
ص. 12-1
مریم زارعلی
،
محمد حجتی
،
سعید تهموزی دیده بان
،
حسین جوینده
چکیده
(9217 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3282 دریافت)
بررسی تأثیر پرتو دهی صمغ کتیرا بر توانایی این صمغ در پایدارسازی امولسیون روغن در آب
ص. 24-13
ندا ملاخلیلی میبدی
،
محمد امین محمدی فر
،
خدیجه عبدالملکی
چکیده
(7924 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2164 دریافت)
اندازهگیری مقدار روغن، پروفیل اسیدهای چرب و فیتواسترولهای چند اکوتیپ مختلف دانه روغنی ماریتیغال در شمال غرب کشور
ص. 34-25
بهرام فتحی آچاچلوئی
،
کاظم علیرضالو
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
چکیده
(8350 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2341 دریافت)
تاثیر زمان برداشت میوه روی میزان ترکیبات آنتیاکسیدانی روغن برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در منطقه رودبار
ص. 45-35
صدیقه رستمی اوزمچلوئی
،
محمود قاسمنژاد
،
محمد رمضانی ملک رودی
چکیده
(7750 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2368 دریافت)
بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روشهای عصارهگیری خیساندن و فراصوت
ص. 54-47
آزاده ظهوری
،
فریده طباطبایی یزدی
،
سید علی مرتضوی
،
فخری شهیدی
چکیده
(8382 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4883 دریافت)
تأثیر روشهای مختلف آماده سازی اولیه (کامل، شکم خالی و فیله شده) بر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای˚C18-
ص. 65-55
بهاره شعبانپور
،
صونا کلته
،
افسانه ندیمی
،
فاطمه گلعلی پور
،
مریم آذری به
،
مرضیه کی شمس
،
محیا نامدار
چکیده
(7350 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2089 دریافت)
تاثیر روش های کشتار بر کیفیت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد
ص. 77-67
مهدی کمالی
،
اسحق زکی پور رحیم آبادی
،
عباسعلی مطلبی
چکیده
(4900 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2357 دریافت)
ارزیابی کلاژن دیواره بدن خیار دریایی گونه horrens Stichopus خلیج چابهار و ژلاتین حاصل از آن
ص. 89-79
گیلان عطاران فریمان
،
علی طاهری
،
نورا برزکار
چکیده
(5069 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2534 دریافت)
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای ژلان،کتیرا و پکتین با متوکسیل بالا در پایدارسازی دوغ
ص. 99-91
نعیمه کارآموز
،
علی محمدی ثانی
،
حسن رشیدی
چکیده
(4798 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2569 دریافت)
کاربرد صمغ اسفرزه و آنزیم آلفا آمیلاز قارچی روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دونات
ص. 110-101
لادن دهقان تنها
،
مهدی کریمی
چکیده
(3960 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2075 دریافت)
استفاده از آب خربزه بهعنوان یک رومال جدید جهت بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی نان باگت
ص. 118-111
نفیسه زاوه زاد
،
غلامحسین حقایق
،
علی محمدی ثانی
،
حسین نیک پویان
چکیده
(3987 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2049 دریافت)
بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر خصوصیات کیفی آب نارنج
ص. 129-119
محمدمهدی سیدآبادی
،
مهدی کاشان نژاد
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
یحیی مقصودلو
چکیده
(4141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2106 دریافت)
بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی
ص. 145-131
فریده طباطبایی یزدی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علی الغونه
،
حسین زنگانه
چکیده
(4214 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2024 دریافت)
بررسی نگرش مصرفکنندگان نسبت به کشاورزی ارگانیک (موردمطالعه: استان البرز)
ص. 160-147
سید حمزه میرسلیمی
،
همایون فرهادیان
،
شقایق خیری
،
فرهاد خسروانی
چکیده
(4421 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2245 دریافت)
پیشبینی برخی خصوصیات حرارتی، فیزیکی و مکانیکی میوه بنه پس از خشککردن با خشککن پیوسته نیمهصنعتی به کمک شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 172-161
ساسان خیاطی
،
رضا امیری چایجان
چکیده
(3817 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2047 دریافت)
بررسی مقایسهای استخراج عصاره فلفل قرمز به روشهای امواج فراصوت و حرارتی و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر
ص. 184-173
زهرا دهله ای
،
مریم فهیم دانش
،
محمدعلی سحری
چکیده
(3583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2797 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 177