ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 27 - ( 1389 )
تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی
ص. 10-1
چکیده
(8752 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6251 دریافت)
بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده
ص. 23-11
چکیده
(18329 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(14461 دریافت)
کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی
ص. 33-25
چکیده
(10864 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3548 دریافت)
بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
ص. 42-35
چکیده
(9525 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7202 دریافت)
سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو
ص. 53-43
چکیده
(11404 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5009 دریافت)
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم
ص. 64-55
چکیده
(9340 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5933 دریافت)
تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
ص. 72-65
چکیده
(8990 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4928 دریافت)
مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C
ص. 83-73
چکیده
(16782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8688 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما
ص. 90-85
چکیده
(9862 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5272 دریافت)
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان
ص. 98-91
چکیده
(8878 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6207 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف
ص. 106-99
چکیده
(8820 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4010 دریافت)
فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید
ص. 117-107
چکیده
(9173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8911 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS