ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 4، شماره 13 - ( 1386 )
بررسی تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم، آب گرم و پوشش پلیاتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم ملس ساوه)
ص. 10-1
چکیده
(30219 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6106 دریافت)
مطالعه باقیمانده انرو فلوکساسین در بافت های مرغ گوشتی بوسیله HPLC
ص. 17-11
چکیده
(5318 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3207 دریافت)
بهینه سازی تولید دوغ سنتی به روش صنعتی با استفاده از حداکثر میزان آب پنیر
ص. 29-19
چکیده
(9312 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5839 دریافت)
بررسی تغییرات دی استیل و ویژگیهای حسی ماست های غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیردر جایگزینی شیر خشک
ص. 38-31
چکیده
(6146 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5533 دریافت)
ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی عسل های تجاری تولید شده در شهرستان ارومیه
ص. 45-39
چکیده
(5065 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2800 دریافت)
کارآیی راکتور هوای بالا رونده در تولید پروتئین تک یاخته از آب پنیر
ص. 56-47
چکیده
(5378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3102 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دانه نخود
ص. 66-57
چکیده
(5595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5968 دریافت)
بررسی رابطه بین ترکیب اسیدهای چرب با پایداری روغن در مخلوط روغن های آفتابگردان وکانولا
ص. 76-67
چکیده
(6940 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9177 دریافت)
مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال 1385 به روش الیزا
ص. 84-77
چکیده
(5271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5657 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS