ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 13، شماره 53 - ( 1395 )
بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژن S rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی
ص. 14-1
فریده طباطبایی یزدی
،
علیرضا وسیعی
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
سید علی مرتضوی
،
فروزان طباطبایی یزدی
چکیده
(6570 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2252 دریافت)
استفاده از آرد دانهی خربزه بهعنوان مقلد چربی در تولید کیک کمچرب و بررسی خصوصیات کمی و کیفی محصول نهایی
ص. 23-15
غلامحسین حقایق
،
نفیسه زاوه زاد
چکیده
(5707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1895 دریافت)
بررسی غلظت جیوه درخاک و برنجهای پرکشت استان مازندران و برنج های پر مصرف وارداتی (هندی) و ارزیابی احتمال خطر
ص. 32-25
سهیلا رضایی تبار
،
عباس اسماعیلی ساری
،
نادر بهرامی فر
چکیده
(5707 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2800 دریافت)
استفاده از شبکه عصبی-ژنتیک الگوریتم و نروفازی برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات
ص. 45-33
فریده طباطبایی یزدی
،
علی الغونه
،
بهروز علیزاده بهبهانی
،
علیرضا وسیعی
چکیده
(5901 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1953 دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر
ص. 56-47
ماریه مردانی
،
عسگر فرحناکی
،
غلامرضا مصباحی
،
محمد تقی گلمکانی
،
مهسا مجذوبی
چکیده
(5836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2184 دریافت)
بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه
ص. 69-57
ندا نیری
،
محمدرضا عدالتیان
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
معصومه بحرینی
چکیده
(5591 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1696 دریافت)
بررسی تأثیر پلیالها (گلیسیرین، پروپیلنگلایکول، سوربیتول)، شربت اینورت و شربت گلوکز بر حجممخصوص خمیر و زمان ماندگاری کیک روغنی
ص. 78-71
بابک غیاثی طرزی
،
پرستو دامن افشان2 پرستو دامن افشان2
،
سارا ندیمی بوشهری
،
حسین باخدا
چکیده
(6532 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2203 دریافت)
بهینه سازی پوششهای خوراکی کیتوسان و یا ژلاتین برای افزایش کیفیت میگو در دمای یخچال
ص. 91-79
فاطمه فرج زاده
،
علی معتمدزادگان
،
سید احمد شهیدی
،
شبنم حمزه
چکیده
(4137 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1885 دریافت)
بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد
ص. 102-93
ساره بوستانی
،
محمود امینلاری
،
مرضیه موسوی نسب
چکیده
(3445 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1852 دریافت)
به کار گیری روشهای پیشپردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/ مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش
ص. 112-103
امیر جاجرمی
،
مسعود تقی زاده
،
آمنه سازگارنیا
،
خلیل بهزاد
چکیده
(3832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2047 دریافت)
بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر
ص. 125-113
طاهره فریدونی نوری
،
مریم فهیم دانش
،
محمد علی سحری
چکیده
(6055 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2855 دریافت)
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم تیمارشده با امواج فراصوت
ص. 136-127
مریم جمال آبادی
،
سولماز صارم نژاد
چکیده
(3922 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1742 دریافت)
تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی
ص. 148-137
علی الغونه
،
محبت محبی
،
سعید میرعرب
،
دیاکو خدایی
چکیده
(3847 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1934 دریافت)
اثر ساکارز و سوربیتول بر ویژگی های فیلم پروتئینی حاصل از ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)
ص. 149-159
امین اوجی فرد
چکیده
(3733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1761 دریافت)
مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز
ص. 171-161
سیده فاطمه موسوی بایگی
،
عاطفه فرهمند
،
مسعود تقی زاده
،
امین ضیافروغی
چکیده
(4061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4188 دریافت)
تحلیل مؤلفههای رفتار مصرفکنندگان پیرامون ضایعات مواد غذایی در شهر تهران
ص. 183-173
فرهاد خسروانی
،
غلامرضا پزشکیراد
،
همایون فرهادیان
چکیده
(3505 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1963 دریافت)
ارزیابی ، طبقه بندی و تعیین ضرایب همبستگی بین ویژگیهای گندم های ایرانی
ص. 185-193
رویا آقاقلی زاده
،
محمد حسین عزیزی
،
مهدی سیدین
،
گیتی شرفی
چکیده
(1983 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(862 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS