You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اندیس پراکسید روغن سویای شرکت روغن نباتی ارجان نوین بهبهان به منظور ارزیابی شرایط بهینه نگهداری آن علی آبرومند، مسعود مکفا
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرپوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر کیفیت میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در شرایط سرد محمد خضری احمدآباد، مسعود رضائی، سید مهدی اجاق
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) پریا رئوفی، سید مهدی اجاق، بهاره شعبانپور، محسن یحیایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار رحمت اله زارع زاده مهریزی، زهرا امام جمعه، محمد شاهدی باغ خندان، الهه لونی، حمیدرضا اخوان، جواد بیابانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی روش تولید و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی پنیر لور مریم بیک محمدی، مرضیه بلندی، حمید بهادر قدوسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازه گیری فولات در آرد غنی شده به روش استخراج سه آنزیمی و سنجش میکروبی صدف محرابی، سید عباس شجاع الساداتی، سید محمد موسوی، مریم هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه خواص ضد اکسایشی عصاره های پوست و برگ نارنگی وتعیین خواص مکانیکی کاغذ های کرافت پوشش یافته با عصاره ها سیده آمنه موسوی، محمدرضا کسایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن پودر سنجد بر ویژگی های کیفی نان همبرگر سمیه وطن دوست، محمد حسین عزیزی، محمد حجت الاسلامی، هومان مولوی، زهرا رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در pHهای مختلف مهدی زارعی، مهدی پورمهدی بروجنی، شیما نیازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس حسن برزگر، محمد حسین عزیزی، محسن برزگر، زهره حمیدی اصفهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه اعظم ایّوبی، مصطفی مظاهری تهرانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرپوشش ترکیبی متیل سلولز- واکس برروی خواص فیزیکو-شیمیایی و حسی پرتقال تامسون ناول فاطمه زهرا رحمتیان، محمدرضا کسائی، علی معتمدزادگان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برهمکنش ضداکسایشی ترکیب عصارههای چای سبز و بلوط الهام رنجبر ندامانی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهدی کاشانینژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم وجیهه نیکزاده، ناصر صداقت، مهدی سعادتمند طرزجان، فریده طباطبایی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون و تهیه بستنی با جایگزینی شکر با سوکرالوز و تأثیر آن برخصوصیات ارگانولپتیکی بستنی بهروز نظری، سیمین حق نظری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر روغن زیتون بر خواص فیزیکی، مکانیکی و ممانعت کنندگی فیلم خوراکی کازئینات زهرا امام جمعه، آرزو کرمی مقدم، سیدعلی یاسینی اردکانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استفاده ازآنزیم لیپاز بر ویژگیهای کیفی نان باگت لیلا عدیلی، مانیا صالحی فر، بابک غیاثی طرزی بابک غیاثی طرزی، حسین باخدا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر افزودن آرد سویا و ذرت پیش تیمار شده با فراصوت بر خواص کیفی ناگت مرغ سپیده یوسف زاده ثانی، اسماعیل عطایی صالحی، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روشهای مختلف پخت بر روی ویژگیهای بیوفیزیکی و ارزیابی حسی فیله مرغ لیلا مهرافشان، سید علی جعفرپور، حامی کابوسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
راهبرد های تجاری سازی یافته های تحقیقات دانشگاهی در صنایع غذایی کشاورزی حسن یعقوبی، محمد چیذری، سید محمود حسینی، ابوالقاسم شریف زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر لاکتوز، تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک مریم عین علی افجه، حمید عزت پناه، محمد امین محمدی فر، مهدی امین افشار
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue