You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر پلی فنلهای چای سبز بر تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای‌رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) به هنگام نگهدار ی در یخ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخود

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای‏چرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مولفه‌های پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرف‌کنندگان (مطالعه موردی شهر کرج)

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML لزوم بازنگری شاخص نقطه انجماد شیر پاستوریزه در استاندارد ملی 93 جهت ارتقاء ایمنی محصولات لبنی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ضدعفونی پرتقال تامپسون با محلول اورتو فنیل فنول توسط دستگاه مه پاشی حرارتی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن طی دوره انباری

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانس

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخ

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیم

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue