You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر پلی فنلهای چای سبز بر تغییرات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلایرنگینکمان(Oncorhynchus mykiss) به هنگام نگهدار ی در یخچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر روش های استخراج بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین نخودچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهایچرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L.) و تأثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آنچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مولفههای پذیرش محصولات کشاورزی ارگانیک از دیدگاه مصرفکنندگان (مطالعه موردی شهر کرج)چکیده -
متن کامل (PDF)
لزوم بازنگری شاخص نقطه انجماد شیر پاستوریزه در استاندارد ملی 93 جهت ارتقاء ایمنی محصولات لبنیچکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
ضدعفونی پرتقال تامپسون با محلول اورتو فنیل فنول توسط دستگاه مه پاشی حرارتی و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی آن طی دوره انباریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی درصد چربی وترکیب اسید های چرب شیرینی دانمارکی با تاکید بر اسید های چرب ترانسچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه ویژگی های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش سطح پاسخچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر صمغ کتیرا بر ویژگی های کیفی نان حجیمچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازیچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنجچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue