ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 47 - ( 1394 )
تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
ص. 8-1
فاطمه مدرسی
،
احمد مستعان
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده خالد آباد
چکیده
(5595 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3393 دریافت)
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
ص. 19-9
محمد حجتی
،
علیرضا جهانگیری
،
محمدعلی نجفی
چکیده
(4829 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3234 دریافت)
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
ص. 30-21
فروغ عسگری
،
غلامرضا قزلباش
،
ایرج نحوی
چکیده
(4836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3107 دریافت)
بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
ص. 41-31
نفیسه زاوه زاد
،
غلامحسین حقایق
،
حسین نیک پویان
،
هانیه رحمانی
چکیده
(4520 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2492 دریافت)
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایههای نازک تهیه شده از کازئین
ص. 52-43
وجیهه حشمتی
،
محمدرضا کسایی
چکیده
(4585 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2251 دریافت)
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
ص. 63-53
نسیم حسن پور
،
محبت محبی
،
مهدی وریدی
چکیده
(4818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3243 دریافت)
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
ص. 74-65
پیمان آذر کیش
،
منصوره شمیلی
چکیده
(4236 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3698 دریافت)
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
ص. 85-75
محبت محبی
،
نسیم حسن پور
،
بهداد شکرالهی یانچشمه
چکیده
(4120 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3010 دریافت)
تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)
ص. 96-87
بهاره صحرائیان
،
لادن دهقان تنها
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(4437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2547 دریافت)
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
ص. 108-97
شیما معززی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(4567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2697 دریافت)
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی
ص. 122-109
امید رضا روستاپور
،
ندا مفتون آزاد
،
احمد خالواحمدی
چکیده
(3715 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2245 دریافت)
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
ص. 131-123
سیدحسن جلیلی
،
سید پژمان حسینی شکرابی
چکیده
(4600 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2689 دریافت)
مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
ص. 140-133
نرگس رحیمی
،
مهدی کریمی
،
هاشم پورآذرنگ
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(4287 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2456 دریافت)
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
ص. 157-141
سمیرا کریمی
،
اشکان نیکیان
،
ابوذر ولایتی
چکیده
(4224 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2351 دریافت)
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی
ص. 170-159
فاطمه شهسوار
،
اصغر عالم تبریز
چکیده
(5718 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3132 دریافت)
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
ص. 180-171
نوشین فرجی
،
ندا مفتون آزاد
،
عسکر فرحناکی
،
فوژان بدیعی
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(4284 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2410 دریافت)
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
ص. 196-181
امیر پورفرزاد
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(4770 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4089 دریافت)
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
ص. 206-197
سید محمد مشکانی
،
زهرا پورفلاح
،
حمید توکلی پور
،
سید حامد رضا بهشتی
چکیده
(4319 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3312 دریافت)
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
ص. 220-207
لادن دهقان تنها
،
مهدی کریمی
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(4220 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2347 دریافت)
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگیهای کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
ص. 230-221
علی معتمدزادگان
،
سید احمد شهیدی
،
سید هاشم حسینی پرور
،
سعیده ابدالی
چکیده
(4890 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5399 دریافت)
بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج
ص. 241-231
آرش ابراهیمیان
،
رضا طباطبایی کلور
،
جعفر هاشمی
چکیده
(3889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1852 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 235