ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 12، شماره 47 - ( 1394 )
تأثیر بخاردهی بر خواص بافتی خمیر خرمای کبکاب
ص. 8-1
فاطمه مدرسی
،
احمد مستعان
،
میر خلیل پیروزی فرد
،
محمد علیزاده خالد آباد
چکیده
(6553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4250 دریافت)
بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز
ص. 19-9
محمد حجتی
،
علیرضا جهانگیری
،
محمدعلی نجفی
چکیده
(5647 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4143 دریافت)
مطالعه تولید زایلیتول توسط مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جداشده از طبیعت
ص. 30-21
فروغ عسگری
،
غلامرضا قزلباش
،
ایرج نحوی
چکیده
(5829 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3922 دریافت)
بررسی تأثیر آب خربزه به عنوان یک افزودنی طبیعی بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و بهبود کیفیت نان بربری نیمه حجیم
ص. 41-31
نفیسه زاوه زاد
،
غلامحسین حقایق
،
حسین نیک پویان
،
هانیه رحمانی
چکیده
(5428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3370 دریافت)
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایههای نازک تهیه شده از کازئین
ص. 52-43
وجیهه حشمتی
،
محمدرضا کسایی
چکیده
(5470 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2984 دریافت)
ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق
ص. 63-53
نسیم حسن پور
،
محبت محبی
،
مهدی وریدی
چکیده
(5840 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4145 دریافت)
تاثیر پوترسین و آب سرد بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica L)
ص. 74-65
پیمان آذر کیش
،
منصوره شمیلی
چکیده
(5212 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4520 دریافت)
ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق
ص. 85-75
محبت محبی
،
نسیم حسن پور
،
بهداد شکرالهی یانچشمه
چکیده
(5013 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3796 دریافت)
تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)
ص. 96-87
بهاره صحرائیان
،
لادن دهقان تنها
،
زهرا شیخ الاسلامی
،
فریبا نقی پور
چکیده
(5437 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3350 دریافت)
تاثیر بهبود دهنده امولسیفایرSSL در خواص رئولوژیکی خمیر حاوی تفاله سیب
ص. 108-97
شیما معززی
،
سید مهدی سیدین اردبیلی
،
اورنگ عیوض زاده
چکیده
(5541 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3453 دریافت)
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی
ص. 122-109
امید رضا روستاپور
،
ندا مفتون آزاد
،
احمد خالواحمدی
چکیده
(4640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2978 دریافت)
اثرات ژلاتین ماهی کپور نقره ای و پکتین بر خواص بافتی و رنگ پخشینه
ص. 131-123
سیدحسن جلیلی
،
سید پژمان حسینی شکرابی
چکیده
(5584 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3464 دریافت)
مقایسه تاثیر افزودن بهبوددهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری
ص. 140-133
نرگس رحیمی
،
مهدی کریمی
،
هاشم پورآذرنگ
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(5209 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3241 دریافت)
بهینه سازی عملکرد دستگاه های درجه بندی سیب با استفاده از شناسایی لهیدگی و دمگل سیب و تکنیک ماشین بینایی
ص. 157-141
سمیرا کریمی
،
اشکان نیکیان
،
ابوذر ولایتی
چکیده
(5112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3083 دریافت)
شناسایی عوامل موثر در ایجاد برند در شرکتهای صنایع غذایی
ص. 170-159
فاطمه شهسوار
،
اصغر عالم تبریز
چکیده
(6668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3865 دریافت)
بررسی تاثیر تیمار های مختلف در کنترل قهوه ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان
ص. 180-171
نوشین فرجی
،
ندا مفتون آزاد
،
عسکر فرحناکی
،
فوژان بدیعی
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(5258 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3321 دریافت)
بهینه سازی ترکیب ژل بهبود دهنده برای بهبود خواص خمیر و نان بربری به روش سطح پاسخ
ص. 196-181
امیر پورفرزاد
،
محمد حسین حداد خداپرست
،
مهدی کریمی
،
سید علی مرتضوی
چکیده
(5634 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4975 دریافت)
بررسی اثر افزودن ایزوله پروتئینی نخود و اسید آسکوربیک بر خصوصیات رئولوژی خمیر آرد گندم به روش سطح پاسخ
ص. 206-197
سید محمد مشکانی
،
زهرا پورفلاح
،
حمید توکلی پور
،
سید حامد رضا بهشتی
چکیده
(5271 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4060 دریافت)
بررسی اثر دو نوع امولسیفایر و آنزیم لیپاز بر کاهش بیاتی دونات روغنی منجمد
ص. 220-207
لادن دهقان تنها
،
مهدی کریمی
،
مانیا صالحی فر
چکیده
(5161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3118 دریافت)
بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگیهای کاربردی ماست قالبی فاقد چربی
ص. 230-221
علی معتمدزادگان
،
سید احمد شهیدی
،
سید هاشم حسینی پرور
،
سعیده ابدالی
چکیده
(5963 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6177 دریافت)
بررسی تأثیر فشار خلأ و زمان ماندگاری بر خصوصیات کیفی گوجه فرنگی و هویج
ص. 241-231
آرش ابراهیمیان
،
رضا طباطبایی کلور
،
جعفر هاشمی
چکیده
(4980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2551 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS