ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 9، شماره 36 - ( 1391 )
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن
ص. 10-1
چکیده
(11334 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9259 دریافت)
اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)
ص. 19-11
چکیده
(5887 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5681 دریافت)
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روشهای خونگیری و یخگذاری
ص. 31-21
چکیده
(7995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6319 دریافت)
مطالعه ترکیب شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس های پونه کوهی (Mentha longifolia L.) و زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در سوپ
ص. 45-33
چکیده
(6611 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7653 دریافت)
بررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در سیستم حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
ص. 54-47
چکیده
(6003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8903 دریافت)
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته
ص. 63-55
چکیده
(5396 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4288 دریافت)
بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
ص. 76-65
چکیده
(5263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6146 دریافت)
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا
ص. 85-77
چکیده
(6105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3845 دریافت)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی
ص. 95-87
چکیده
(5019 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3018 دریافت)
بررسی اثر فرایند مالتسازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالتنشده بهعنوان افزودنی مکمل
ص. 107-97
چکیده
(5051 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5172 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (Cicer arietinum L.)
ص. 117-109
چکیده
(5637 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5276 دریافت)
تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا
ص. 127-119
چکیده
(5568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4068 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS