ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 9، شماره 36 - ( 1391 )
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن
ص. 10-1
چکیده
(11152 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9018 دریافت)
اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)
ص. 19-11
چکیده
(5690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5453 دریافت)
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روشهای خونگیری و یخگذاری
ص. 31-21
چکیده
(7791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6104 دریافت)
مطالعه ترکیب شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس های پونه کوهی (Mentha longifolia L.) و زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در سوپ
ص. 45-33
چکیده
(6397 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7442 دریافت)
بررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در سیستم حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
ص. 54-47
چکیده
(5818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8698 دریافت)
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته
ص. 63-55
چکیده
(5198 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4064 دریافت)
بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
ص. 76-65
چکیده
(5069 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5894 دریافت)
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا
ص. 85-77
چکیده
(5859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3630 دریافت)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی
ص. 95-87
چکیده
(4814 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2819 دریافت)
بررسی اثر فرایند مالتسازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالتنشده بهعنوان افزودنی مکمل
ص. 107-97
چکیده
(4837 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4979 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (Cicer arietinum L.)
ص. 117-109
چکیده
(5409 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5039 دریافت)
تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا
ص. 127-119
چکیده
(5379 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3828 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS