You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کنچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روشهای خونگیری و یخگذاریچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه ترکیب شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس های پونه کوهی (Mentha longifolia L.) و زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در سوپچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در سیستم حرارت دهی اهمیک در مواد غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوستهچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگیهای بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویاچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای نان بربری غنی شده با آرد کامل سویاچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر فرایند مالتسازی بر خواص فیزیکوشیمیایی
جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالتنشده بهعنوان افزودنی مکملچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (Cicer arietinum L.)چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue