ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 34 - ( 1390 )
اثر عصاره آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss) بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) شور و بسته بندی شده در خلاء در شرایط یخچال: ارزیابی میکروبی، شیمیایی و خصوصیات حسی
ص. 11-1
چکیده
(6280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6710 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ترکیبات فنلی در محیط تالو اولئین
ص. 25-13
چکیده
(6125 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3817 دریافت)
تاثیر تلقیح Lactobacillus casei، به عنوان یک نگهدارنده زیستی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی فرآورده دودی ماهی سفید
ص. 34-27
چکیده
(5677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5328 دریافت)
اثر صمغ زانتان بر ویژگیهای بافتی و رئولوژیک پنیر سفید ایرانی کم چرب
ص. 45-35
چکیده
(13516 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11560 دریافت)
ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین کنجاله پسته و اسید استئاریک
ص. 57-47
چکیده
(5808 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6201 دریافت)
تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل
ص. 65-59
چکیده
(6447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6852 دریافت)
مقایسه راکتورهای بیوفیلمی با بستر متحرک و ناپیوسته متوالی جهت تصفیه فاضلابهای شور صنایع غذایی
ص. 75-67
چکیده
(5593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4362 دریافت)
بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک
ص. 85-77
چکیده
(7049 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6753 دریافت)
دانه جوالدوز (Catalpa bignonioides)، منبع غنی از اسید لینولنیک مزدوج
ص. 93-87
چکیده
(5539 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6468 دریافت)
تاثیر شیر خشک سویا بر روی خواص رئولوژی خمیر نان بربری
ص. 100-95
چکیده
(5810 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6246 دریافت)
ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی، طی نگهداری در یخچال (°C1±4)
ص. 111-101
چکیده
(8117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8453 دریافت)
مقایسه اثرات پخت به روش سنتی و مایکروویو بر خصوصیات شیمیایی و حسی ماکارونی
ص. 120-112
چکیده
(6475 مشاهده)
مدل سازی میزان پذیرش عمومی نان حجیم قالبی بسته بندی شده در انواع فیلم های نانویی
ص. 130-121
چکیده
(5479 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3603 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS