ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 32 - ( 1390 )
تعیین ترکیب شیمیایی و بازدهی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برای درجه بندی و برچسب گذاری تغذیه ای فرآورده های حاصل از آن: بر اساس معادلات رگرسیونی
ص. 10-1
چکیده
(7588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4116 دریافت)
راهکار افزایش کیفیت نانهای مصرفی در کشور
ص. 21-11
چکیده
(7642 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3169 دریافت)
تاثیر بهینه سازی فعالیت آلفا آمیلازی آرد با افزودن آرد گندم جوانه زده بر بیاتی نان تافتون
ص. 33-23
چکیده
(9462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3232 دریافت)
اثر نمک سود کردن، بسته بندی در خلاء و تأثیر توأمان آن ها بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در دمای Cº1±4
ص. 44-35
چکیده
(8234 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3603 دریافت)
کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب
ص. 52-45
چکیده
(8684 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7982 دریافت)
تاثیر چهار شیوه طبخ (مایکرویو، کباب کردن، بخارپز و سرخ کردن) روی اکسیداسیون چربی و ترکیب اسیدهای چرب در ماهی شیر
ص. 61-53
چکیده
(7615 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4653 دریافت)
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (Juglans regia L) در استان مرکزی
ص. 68-63
چکیده
(7214 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2998 دریافت)
بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد
ص. 75-69
چکیده
(7456 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5911 دریافت)
پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فراورده لبنی حامل باکتری های پروبیوتیک
ص. 83-77
چکیده
(8548 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7727 دریافت)
اثر دما و سطح ضربه گیر بر حجم کوفتگی سیب در اثر ضربه و پیش بینی آن به روش شبکه عصبی مصنوعی
ص. 94-85
چکیده
(7411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2704 دریافت)
بررسی راه های جداسازی گاما اوریزانول از روغن ارقام سبوس برنج ایرانی
ص. 105-95
چکیده
(8869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4856 دریافت)
بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی
ص. 114-107
چکیده
(7708 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5133 دریافت)
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار
ص. 122-115
چکیده
(6966 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7207 دریافت)
فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی
ص. 135-123
چکیده
(15564 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(217933 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 130