You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نانچکیده -
متن کامل (PDF)
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازیچکیده -
متن کامل (PDF)
شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon)
صید شده از سواحل جنوبی ایرانچکیده -
متن کامل (PDF)
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پختچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پستهچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویاچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشیچکیده -
متن کامل (PDF)
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انارچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسسچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue