You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر عصارهی سیر بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی مهوه تولیدی از ماهی آنچوی (Stolephorus indicus) تازه و خشکچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه کارایی آزمون های کیفی طبقه بندی گندم با تاکید بر روش نوین ژل گلوتنین ماکروپلیمرچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی رشد و تولید 2CO در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانواییچکیده -
متن کامل (PDF)
تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ایچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخچکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختارخمیر نانچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان سرب و کادمیوم در قارچهای خوراکی پرورشی
در سطح شهر تهرانچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودیچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی میزان آلومینیوم و برخی از عناصر سنگین در چای های پرمصرف شهر تهران در سال 1386چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue