ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 30 - ( 1390 )
اثرات سرخ کردن بر ویژگی های شیمیایی و اسیدهای چرب در فیش فینگرهای تولید شده از گوشت چرخ شده و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 9-1
چکیده
(7442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3104 دریافت)
مروری بر ویژگیهای لیکوپن و نقش میکروارگانیسم ها در تولید آن
ص. 25-11
چکیده
(16142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19550 دریافت)
بررسی میزان فلزات سرب، قلع، مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران
ص. 32-27
چکیده
(7765 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6970 دریافت)
تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه
ص. 38-33
چکیده
(7508 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2414 دریافت)
کاربرد پوشش خوراکیِ بر پایه پروتئین آب پنیر و صمغ گلان برای میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.)
ص. 48-39
چکیده
(8638 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4456 دریافت)
برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم بادام درختی
ص. 57-49
چکیده
(7903 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6141 دریافت)
تأثیر روشهای حرارتی سنتی و مایکروویو بر روی عضله ی راسته (Longissimus Dorsi) گوسفند
ص. 59-67
چکیده
(6923 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2925 دریافت)
تاثیر افزایش سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر ویژگی های خمیر و نان بربری (مسطح ایرانی)
ص. 79-69
چکیده
(7535 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4339 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی
ص. 88-81
چکیده
(7524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5256 دریافت)
تولید نوشیدنی کامبوجا با استفاده از اینولین غده گیاه سیبزمینی ترشی
ص. 100-89
چکیده
(8980 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3486 دریافت)
بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیرفعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال
ص. 111-101
چکیده
(7190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4689 دریافت)
بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری
ص. 125-113
چکیده
(7633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8536 دریافت)
مطالعه اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر
ص. 136-126
چکیده
(6534 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5093 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS