ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 8، شماره 29 - ( 1390 )
بررسی اثر دما و ورقه سازی بر سرعت تنفس هویج پوست کنده
ص. 8-1
چکیده
(3411 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3308 دریافت)
بررسی پروفیل اسیدهای چرب و برخی خصوصیات شیمیایی دورگ های آفتابگردان تحت تاثیر تنش کمبود آب
ص. 18-9
چکیده
(3543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3013 دریافت)
مطالعه اثر چربیهای اشباع و غیراشباع در تولید پلاستیک های دوستدار طبیعت توسط باکتری سویه بومی Azotobacter chroococcum
ص. 27-19
چکیده
(3544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4069 دریافت)
کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ی ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته
ص. 35-29
چکیده
(3693 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3626 دریافت)
اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در محیط آبگوشت قلب و مغز
ص. 45-37
چکیده
(3886 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3940 دریافت)
اثر آنتی اکسیدانی عصاره موسیر(Allium ascalonicum) ، عصاره زرد چوبه (Curcuma Longa) و ترکیب آنها بر تغییرات چربی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده در خلاء
ص. 56-47
چکیده
(3948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2871 دریافت)
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بی دانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن
ص. 65-57
چکیده
(4668 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2770 دریافت)
بررسی میزان باقیمانده انروفلوکسازین در تخم مرغ به روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
ص. 71-67
چکیده
(4423 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2300 دریافت)
استخراج آبی آنزیمی روغن از دانه روغنی سویا
ص. 81-73
چکیده
(3846 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5715 دریافت)
تعیین باقیمانده آفت کشهای ارگانوکلره در فرآورده های لبنی شهر تبریز
ص. 89-83
چکیده
(3444 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2905 دریافت)
اثر لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
ص. 97-91
چکیده
(6449 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4947 دریافت)
استفاده از لاکتوباسیل پلانتاروم به عنوان کشت آغازگر در پروسه تخمیر زیتون سبزبا شرایط هوادهی
ص. 106-99
چکیده
(4599 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2521 دریافت)
بررسی و ارائه روشی مناسب جهت تولید کنسانتره پروتئینی پنبه دانه برای مصرف انسان
ص. 114-107
چکیده
(3702 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2620 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS