ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 25 - ( 1389 )
مطالعه میسل های کازئین در شیرخام با مقادیر مختلف سلولهای پیکره ای با استفاده از میکروسکپ الکترونی نگاره ای
ص. 7-1
چکیده
(4907 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5422 دریافت)
تهیه ی جانشین کره ی کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده
ص. 17-9
چکیده
(4686 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4230 دریافت)
بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق
ص. 28-19
چکیده
(4952 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5841 دریافت)
بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط
ص. 38-29
چکیده
(4657 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4325 دریافت)
تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده
ص. 49-39
چکیده
(5068 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4244 دریافت)
اثر میکروانکپسولاسیونﺁلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1643 PTCC در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
ص. 60-51
چکیده
(4933 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5089 دریافت)
بهینه سازی ترکیبات محیط کشت برای تولید میکروبی گلوتامیک اسید از ضایعات خرما با استفاده از روش فاکتوریل جزئی
ص. 67-61
چکیده
(5561 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6181 دریافت)
اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب
ص. 83-69
چکیده
(4716 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6534 دریافت)
حذف نیترات از آب آشامیدنی و آب فرآوری مواد غذایی با استفاده از بیوفیلتر هیدروژنی
ص. 93-85
چکیده
(5457 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5132 دریافت)
بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی
ص. 102-95
چکیده
(5721 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6792 دریافت)
بررسی بعضی از خواص بیوفیزیکی دانه های آفتابگردان روغنی در استان گلستان
ص. 115-103
چکیده
(5269 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6587 دریافت)
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی
ص. 122-117
چکیده
(5241 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3591 دریافت)
تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن
ص. 133-123
چکیده
(5290 مشاهده)
بررسی اثر انجماد کند و نگهداری در شرایط انجماد بر ویژگی های کیفی نان لواش
ص. 143-133
چکیده
(4519 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3522 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS