ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 10، شماره 41 - ( 1392 )
بررسی تغییرات آهنگ تبخیر، ضریب انتشار رطوبت موثر، انرژی فعال سازی و انرژی مصرفی خشک کردن برشهای نازک قارچ در خشک کن مایکروویو – خلا سعید مینایی1، علی متولی2، رسول همتیان3، سلیمان عباسی4،عبدالرحمن قادری5، غلام حسن نجفی6
ص. 12-1
چکیده
(4910 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3054 دریافت)
بررسی اثر ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر سه میکروارگانیسم بیماریزای غذائی عاطفه برومند1، منوچهر حامدی2 ، زهرا امام جمعه2 *، سید هادی رضوی3
ص. 21-13
چکیده
(4982 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3580 دریافت)
تاثیر هیدروکسی پروپیلاسیون بر خصوصیات رئولوژیکی، مورفولوژیکی و گرمایی نشاسته گندم و جودوسر بهاره صابری1، مهسا مجذوبی2 ، عسگر فرحناکی2
ص. 33-23
چکیده
(4786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6037 دریافت)
مدل سازی ریاضی تراکم میکروبی بر اساس روش امپدانس در فیله گوشت ماکیان و بررسی تطابق آن با مقدار ازت فرار تام (TVN) علی فضل آرا 1، مهدی پورمهدی بروجنی2، فروغ جافری3
ص. 46-35
چکیده
(4814 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4483 دریافت)
آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت رزیتا سالاری1 ، محمد باقر حبیبی نجفی2، محمد طاهر بروشکی3، سید علی مرتضوی2، محسن فتحی نجفی4
ص. 57-47
چکیده
(11097 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7862 دریافت)
تولید ایزوله پروتئین ماهی و سوریمی از ماهی کپور و بررسی مؤلفه های رنگی در آن ها محسن آزادیان 1 و مرضیه موسوی نسب2*
ص. 67-59
چکیده
(4797 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3867 دریافت)
تعیین منحنی هم دمای جذب و انرژی پیوندی پودر دانه های خشک شده انار و برازش مدل های مختلف کبری رضایی1، مهرداد نیاکوثری 2، داریوش زارع
ص. 79-69
چکیده
(4607 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5440 دریافت)
بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد راحیل رضایی1، مرتضی خمیری2 ، مهران اعلمی2، مهدی کاشانی نژاد2
ص. 90-81
چکیده
(6368 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3572 دریافت)
اثر حرارت دهی با مایکروویو بر عضله راسته شتر یک کوهانه (Camelus dromedaries) پرنگ نیک مرام1، محمد سعید یارمند2 ، زهرا امام جمعه2
ص. 106-91
چکیده
(4492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3155 دریافت)
مطالعه بافت شناسی فرآورده های گوشتی حرارت دیده از نظر وجود بافتهای غیر مجاز و ارتباط آن با میزان کلاژن و هیدروکسی پرولین فراورده معصومه فکری1، هدایت حسینی2 ، سهیل اسکندری3 ،غلامرضا جاهد4، مسعود ادیب مرادی5
ص. 116-107
چکیده
(5442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3546 دریافت)
امکان سنجی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل خشک شده با دو روش تصعیدی و مایکروویو آیلا علمی1*، محسن اسمعیلی2
ص. 125-117
چکیده
(5307 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6106 دریافت)
بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای گوار و گزانتان فریبا نقیپور1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، زهرا شیخ الاسلامی 2، مهدی قیافه داودی2، بهاره صحرائیان1
ص. 139-127
چکیده
(5798 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12771 دریافت)
تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ فاطمه فروزنده 1، ندا مفتون آزاد 2، عسکر فرحناکی 3، سید ابراهیم حسینی4
ص. 148-141
چکیده
(4838 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3986 دریافت)
بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) سید علی جعفرپور1، عاطفه علی نژاد2، سکینه یگانه 1، رضا صفری 3
ص. 158-149
چکیده
(5117 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2909 دریافت)
بررسی توانایی سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی در حذف آفلاتوکسین B1 مریم تاج آبادی ابراهیمی1 ، هدی بهرامی2 ، مریم هاشمی3، منصوره مظاهری4، پروانه جعفری5
ص. 169-157
چکیده
(4446 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2859 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS