ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 22 - ( 1388 )
بهبود ویژگیهای فیزیکی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلمهای مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز
ص. 11-1
چکیده
(5084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4493 دریافت)
تأثیرانجماد خانگی بر ویژگی های حسی سبزیجات برگی آماده مصرف
ص. 20-13
چکیده
(4471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2985 دریافت)
بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم
ص. 34-21
چکیده
(5075 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3686 دریافت)
بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان
ص. 44-35
چکیده
(7066 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6312 دریافت)
بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن
ص. 55-45
چکیده
(4955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7939 دریافت)
تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده
ص. 60-55
چکیده
(4690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4302 دریافت)
مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی
ص. 72-63
چکیده
(4952 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6076 دریافت)
بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد
ص. 82-73
چکیده
(4536 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3674 دریافت)
مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نانهای پر مصرف ایرانی
ص. 93-83
چکیده
(4959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5003 دریافت)
شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال 1386
ص. 100-95
چکیده
(4561 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8639 دریافت)
اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت
ص. 107-101
چکیده
(6241 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6445 دریافت)
تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست
ص. 115-109
چکیده
(5736 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6395 دریافت)
مقایسه اثر بخشی غنیسازی گندم در مزرعه با غنیسازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعه
ص. 130-117
چکیده
(6005 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3344 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS