ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 21 - ( 1388 )
بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی
ص. 11-1
چکیده
(5617 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5978 دریافت)
تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه قرمز
ص. 22-13
چکیده
(4995 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5756 دریافت)
کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم
ص. 33-23
چکیده
(7814 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10615 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی فیلمهای مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک
ص. 42-35
چکیده
(7694 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5260 دریافت)
تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی
ص. 52-43
چکیده
(4861 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8843 دریافت)
بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس
ص. 62-53
چکیده
(22630 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5360 دریافت)
بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی
ص. 73-63
چکیده
(5037 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7483 دریافت)
بررسی تأثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی
ص. 81-75
چکیده
(4916 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3665 دریافت)
استفاده از تبخیرکننده فیلم ریزان و صعودی برای تغلیظ آب پرتقال بومی
ص. 92-83
چکیده
(6358 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5654 دریافت)
بررسی اثر pH و غلظت پلاستی سایزر روی ویژگی های فیلم تهیه شده از ایزوله پروتیین باقلا
ص. 103-93
چکیده
(5249 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4515 دریافت)
ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران
ص. 111-105
چکیده
(4543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4302 دریافت)
تعیین خواص مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیک
ص. 124-113
چکیده
(4905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4078 دریافت)
بررسی آلودگی میکروبی ادویه های بسته بندی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند شهر تهران در سال 86
ص. 131-125
چکیده
(5772 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9420 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS