You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آماده‌سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه قرمز

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندم

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنس

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضوی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از تبخیرکننده‌ فیلم ریزان و صعودی برای تغلیظ آب پرتقال بومی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر pH و غلظت پلاستی سایزر روی ویژگی های فیلم تهیه شده از ایزوله پروتیین باقلا

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایران

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین خواص مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیک

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آلودگی میکروبی ادویه های بسته بندی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند شهر تهران در سال 86

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue