You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای ماکارونیچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دما، سرعت جابجایی هوا و روش آمادهسازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانه قرمزچکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد عدد کیفی فارینوگراف در بررسی کیفیت نانوایی گندمچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی فیلمهای مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی
کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیکچکیده -
متن کامل (PDF)
تحلیل تغییرات رنگ رطب در طی خشک کردن با خشک کن کابینی
با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالیچکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه کردن روش آماده سازی و رنگ آمیزی خمیر نان برای مشاهدات میکروسکوپ نوری اپی فلورسنسچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تعداد سلول های سوماتیک بر ترکیبات شیر استان خراسان رضویچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از تبخیرکننده فیلم ریزان و صعودی برای تغلیظ آب پرتقال بومیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر pH و غلظت پلاستی سایزر روی ویژگی های فیلم تهیه شده از ایزوله پروتیین باقلاچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی کیفیت باکتریولوژیکی ماهیان شور تهیه شده به روش سنتی در شمال ایرانچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین خواص مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیکچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی میکروبی ادویه های بسته بندی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند شهر تهران در سال 86چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue