ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 5، شماره 19 - ( 1387 )
تولید آزمایشگاهی ماست سویا با طعم توت فرنگی
ص. 9-1
چکیده
(5754 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5967 دریافت)
اثر مشروط کردن حرارتی بر خصوصیات مارگارین
ص. 20-11
چکیده
(5612 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6447 دریافت)
ویژگیهای فیزیکی 7 رقم کلزا
ص. 27-21
چکیده
(4951 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5563 دریافت)
تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی
ص. 35-29
چکیده
(5818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5724 دریافت)
ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور
ص. 46-37
چکیده
(6003 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(14188 دریافت)
اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان ((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند
ص. 56-47
چکیده
(4638 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3360 دریافت)
اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی
ص. 66-57
چکیده
(5397 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8078 دریافت)
پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 77-67
چکیده
(5498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5017 دریافت)
اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی
ص. 89-79
چکیده
(13073 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6150 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS