ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 5، شماره 18 - ( 1387 )
استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی
ص. 8-1
چکیده
(5333 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11095 دریافت)
اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون
ص. 16-9
چکیده
(11666 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5508 دریافت)
بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته
ص. 26-19
چکیده
(6590 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3417 دریافت)
بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )
ص. 36-27
چکیده
(5112 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2805 دریافت)
تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری
ص. 44-37
چکیده
(4572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3958 دریافت)
بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384
ص. 52-45
چکیده
(5297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8302 دریافت)
بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
ص. 59-53
چکیده
(5774 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6059 دریافت)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)
ص. 68-61
چکیده
(4855 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5405 دریافت)
فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)
ص. 74-69
چکیده
(5085 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6978 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS