You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتیچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتونچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پستهچکیده -
متن کامل (PDF)
بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب
پس از مرحله انبارداریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue