ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 11، شماره 42 - ( 1393 )
بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی اعظم حاج محمدی1 ، جواد کرامت2 ، محمد حجت الاسلامی3 ، هومان مولوی4
ص. 8-1
چکیده
(8244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2769 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج فاطمه رئیسی1، سید هادی رضوی 2 ، محمد حجت الاسلامی 3، مهران محمدیان 4
ص. 18-9
چکیده
(8180 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3179 دریافت)
بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی صفیه خلیلیان 1، فخری شهیدی 2، محمد الهی 3، محبت محبی4
ص. 30-19
چکیده
(7724 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4077 دریافت)
تأثیر عوامل بصری و اطلاعاتی بسته بندی بر گرایش به خرید مجدد مواد غذایی علیرضا موتمنی1، هادی مرادی2و 3، امین همتی4 ، آناهیتا هاشم زاده 2، وحید مرادی5
ص. 42-31
چکیده
(8635 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3413 دریافت)
مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی نازنین فاطمه رحمتی *، مصطفی مظاهری تهرانی2، آرش کوچکی2
ص. 54-43
چکیده
(8377 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2446 دریافت)
بهینه سازی مقاوم فرآیند تولید ماست تغلیظ شده ی تقلیدی بر پایه ی روش های موجود در طراحی آزمایش ها و تصمیم گیری چندمعیاره رضا برادران کاظم زاده 1 ، علی سلماس نیا 2، بهنوش کوهستانی
ص. 72-55
چکیده
(7347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2017 دریافت)
ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی سید شهرام شکرفروش 1، خدیجه ابهری
ص. 79-73
چکیده
(15558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11964 دریافت)
بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم-سیب زمینی) مهدی قیافه داودی 1، بهاره صحرائیان2، فریبا نقی پور2 ، مهدی کریمی2، زهرا شیخ الاسلامی2
ص. 93-81
چکیده
(10518 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5304 دریافت)
مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگیهای رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی فاطمه فروزنده 1، ندا مفتون آزاد 2 ، عسکر فرحناکی3، سید ابراهیم حسینی4
ص. 105-95
چکیده
(6949 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2237 دریافت)
بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک معصومه ایزدی1، محمد هادی اسکندری2، مهرداد نیاکوثری3 ، شهرام شکرفروش4، محمد امین حنیف پور5، زهرا ایزدی6
ص. 116-107
چکیده
(7868 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3579 دریافت)
خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) مهرنوش باقری مفیدی1، سید علی جعفرپور ، علی معتمدزادگان3
ص. 117-128
چکیده
(7300 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2081 دریافت)
بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم بهاره صحرائیان1، مهدی کریمی2، محمد باقر حبیبی نجفی3، محمد حسین حداد خداپرست 3، مهدی قیافه داودی2، زهرا شیخ الاسلامی2، فریبا نقیپور1
ص. 139-129
چکیده
(20317 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5658 دریافت)
تأثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگیهای رئولوژیک و حسی شکلات شیری نجوا طایفه اشرفیه 1، محمد حسین عزیزی 2، اقدس تسلیمی 3، محمد امین محمدی فر 4، مهری شوریده 5، مهرداد محمدی 6
ص. 153-141
چکیده
(7852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2130 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 149