ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 5، شماره 17 - ( 1387 )
بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه
ص. 8-1
چکیده
(5955 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6295 دریافت)
اثرات دمای نگهداری به حالت انجماد بر میزان تجمع و پراکنش برخی فلزات سنگین در ماهی کفال پشت سبز(Liza dussumieri)
ص. 59-1
چکیده
(4794 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5090 دریافت)
مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه
ص. 16-9
چکیده
(11033 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5234 دریافت)
تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ
ص. 26-17
چکیده
(5513 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10362 دریافت)
تولید دی استیل درفرایند تخمیرغیرمداوم با استفاده ازکشت های آغازگر لاکتیکی
ص. 39-27
چکیده
(5301 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5862 دریافت)
بررسی خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکیِ فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک
ص. 50-41
چکیده
(5866 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5964 دریافت)
اثر دوره انبارمانی و افزودنی طبیعی قرهقاط بر کیفیت چای ایرانی(Camellia sinensis)
ص. 58-51
چکیده
(4824 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5253 دریافت)
بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی
ص. 80-69
چکیده
(4534 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5153 دریافت)
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaClبا نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسمها، کپک، مخمر، کلی فرم،اسیدیته و خصوصیات ترکیبی درپنیر سفیدUF
ص. 89-81
چکیده
(5142 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6058 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS