ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 5، شماره 16 - ( 1387 )
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگیهای حسی آدامس
ص. 12-1
چکیده
(7544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2523 دریافت)
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
ص. 19-13
چکیده
(7672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4496 دریافت)
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری
ص. 28-21
چکیده
(7528 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1847 دریافت)
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
ص. 35-29
چکیده
(11773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(18118 دریافت)
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)
ص. 50-37
چکیده
(7418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3680 دریافت)
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
ص. 59-51
چکیده
(7275 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3985 دریافت)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)
ص. 68-61
چکیده
(7688 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5152 دریافت)
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان
ص. 74-69
چکیده
(8297 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4210 دریافت)
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی
ص. 81-75
چکیده
(7144 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1937 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS