ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 5، شماره 16 - ( 1387 )
ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگیهای حسی آدامس
ص. 12-1
چکیده
(7914 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2886 دریافت)
بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن
ص. 19-13
چکیده
(8162 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4968 دریافت)
بررسی امکان استفاده از مخلوط آرد چاودار و گندم در تولید نان بربری
ص. 28-21
چکیده
(7902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2085 دریافت)
بررسی و آنالیز عناصر فلزی سنگین در آبهای آشامیدنی مناطق مختلف تهران در سطح ppb و روشهای حذف آنها
ص. 35-29
چکیده
(12532 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(19117 دریافت)
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو(Lactuca sativa L.)
ص. 50-37
چکیده
(7751 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3993 دریافت)
تعیین میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای تولیدی مزارع پرورش گاو شیری استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا
ص. 59-51
چکیده
(7568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4348 دریافت)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب و عناصر معدنی هفده توده موسیر ایرانی (Allium hirtifolium Boiss.)
ص. 68-61
چکیده
(8006 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5465 دریافت)
بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته سه واریته خرمای خوزستان
ص. 74-69
چکیده
(8912 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4605 دریافت)
تولید اسید ایکوزا پنتائنوئیک بوسیله باکتری شیوانلا پوترفاسیینس در محیط کشت های انتخابی
ص. 81-75
چکیده
(7463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2162 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 57