ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 4، شماره 15 - ( 1386 )
تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت
ص. 8-1
چکیده
(7257 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7894 دریافت)
ارزیابی ویژگی های حسی کالباس
ص. 18-9
چکیده
(13836 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11872 دریافت)
بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی
ص. 26-19
چکیده
(5345 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6735 دریافت)
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال
ص. 32-27
چکیده
(6449 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6556 دریافت)
اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره
ص. 43-33
چکیده
(6091 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10768 دریافت)
بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده
ص. 52-45
چکیده
(5115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5424 دریافت)
پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی
ص. 63-53
چکیده
(5241 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3345 دریافت)
مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست
ص. 71-65
چکیده
(4929 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4077 دریافت)
به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال
ص. 80-73
چکیده
(6475 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9895 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS