ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 4، شماره 14 - ( 1386 )
تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBG
ص. 7-1
چکیده
(4879 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3125 دریافت)
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذایی
ص. 14-9
چکیده
(5028 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4087 دریافت)
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)
ص. 20-15
چکیده
(4768 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9074 دریافت)
مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداری
ص. 30-21
چکیده
(5377 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3675 دریافت)
بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون
ص. 39-31
چکیده
(5353 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5930 دریافت)
مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداری
ص. 47-41
چکیده
(4626 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5372 دریافت)
تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف
ص. 58-49
چکیده
(4244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3894 دریافت)
اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست
ص. 69-61
چکیده
(4488 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3510 دریافت)
بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربی
ص. 76-71
چکیده
(4263 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3309 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS