You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر شیرین کننده های طبیعی و سنتزی بر روی رفتارهای رئولوژیکی محلولهای صمغ لوکاست بین گام LBGچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر باکتری های مولد فساد و بیماری زای مواد غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD)چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گندم سن زده و سالم رقم سرداریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلات بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتونچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه منحنی کاهش نیتریت در کالباس های حاوی 90 و 60، 40 درصد گوشت در طول مدت نگهداریچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلفچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماستچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی نقش سرد کن های آبی در چگونگی وضعیت آلودگی لیستریا مونو سیتوجنز لاشه های مرغ در کشتار گاههای صنعتی استان آذربایجان غربیچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue