ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 3، شماره 11 - ( 1385 )
تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری
ص. 9-1
چکیده
(4977 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3930 دریافت)
کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو
ص. 22-11
چکیده
(5790 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4778 دریافت)
کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران
ص. 31-23
چکیده
(5999 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5807 دریافت)
تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن
ص. 40-33
چکیده
(5418 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3079 دریافت)
شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال 1384
ص. 46-41
چکیده
(10004 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6180 دریافت)
تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست
ص. 55-47
چکیده
(7043 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6566 دریافت)
ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان
ص. 64-57
چکیده
(6187 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9369 دریافت)
اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
ص. 75-66
چکیده
(5277 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6283 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS