ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 3، شماره 10 - ( 1385 )
ارتباط بین هدایت الکتریکی باpH، اسیدیته و شمارش کلی میکروبها در شیر خام
ص. 8-1
چکیده
(7232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8391 دریافت)
مقایسه اثرات فرآیندهای خشک کردن خورشیدی و خلا با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران
ص. 18-9
چکیده
(5414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3324 دریافت)
ارزیابی بیاتی نان تافتون حاوی سدیم استئاروئیل لاکتیلات با روش های مختلف
ص. 27-19
چکیده
(4917 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2967 دریافت)
تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند
ص. 36-29
چکیده
(6322 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5685 دریافت)
مقایسه اثر مواد پر کننده بر کیفیت کنسرو ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) به روش فلورسانس
ص. 47-37
چکیده
(4562 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2655 دریافت)
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب، اگزالیک اسید و عناصر معدنی بذر و برگ ارقام خرفه ایرانی (.Portulaca oleracea L) با نمونه خارجی
ص. 55-49
چکیده
(5014 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5934 دریافت)
غنی سازی ماکارونی با تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آهن و تاثیر فرایند تولید و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها
ص. 66-57
چکیده
(5816 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5649 دریافت)
شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه
ص. 74-67
چکیده
(5677 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4500 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS