ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 3، شماره 9 - ( 1385 )
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک
ص. 10-1
چکیده
(6321 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5998 دریافت)
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
ص. 17-11
چکیده
(6159 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5593 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
ص. 26-19
چکیده
(4996 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6310 دریافت)
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی
ص. 34-27
چکیده
(4782 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3084 دریافت)
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP
ص. 47-35
چکیده
(7219 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5374 دریافت)
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال
ص. 56-49
چکیده
(4643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7538 دریافت)
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز
ص. 66-57
چکیده
(4527 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4189 دریافت)
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی
ص. 76-67
چکیده
(4508 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3192 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS