You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیکچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایرانچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزدچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCPچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقالچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمزچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیویچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue