ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 3، شماره 8 - ( 1385 )
بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان
ص. 11-1
چکیده
(4979 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4056 دریافت)
خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد
ص. 20-13
چکیده
(5498 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5247 دریافت)
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
ص. 31-21
چکیده
(5631 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4770 دریافت)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده
ص. 39-33
چکیده
(6093 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4025 دریافت)
ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالی
ص. 57-41
چکیده
(5033 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4480 دریافت)
اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده
ص. 66-59
چکیده
(5068 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3456 دریافت)
تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
ص. 74-67
چکیده
(5947 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8558 دریافت)
بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر
ص. 82-75
چکیده
(5752 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3888 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS