You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردانچکیده -
متن کامل (PDF)
خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجمادچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زدهچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالیچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شدهچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگرچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue